Trump postează o imagine fake din care reiese că Taylor Swift îl susține pe el (Foto)

Trump postează o imagine fake din care reiese că Taylor Swift îl susține pe el (Foto)

Fostul preşedinte Donald Trump a postat pe reţelele sociale o imagine falsă a superstarului pop Taylor Swift care le cere oamenilor să voteze pentru el în alegerile din noiembrie.

O postare de duminică a candidatului republican pe reţeaua proprie Truth Social  o arăta pe Taylor Swift îmbrăcată în roşu, alb şi albastru, cu o legendă care spunea: „Taylor Swift vrea să votaţi pentru Donald Trump”, relatează Reuters.

„Accept!” a scris Trump.

Taylor Swift nu a susţinut public niciun candidat în cursa din 2024, dar în trecut i-a susţinut pe democraţi.

ADVERTISING

Cântăreaţa cu cel mai mare succes mondial în prezent i-a susţinut pe preşedintele Joe Biden şi pe coechipiera sa Kamala Harris în 2020.

Purtătorii de cuvânt ai lui Swift şi Trump nu au răspuns imediat la solicitările Reuters de comentarii.

Trump a postat, de asemenea, fotografii cu femei tinere care poartă tricouri „Swifties for Trump” şi un articol satiric cu titlul „Fanii Swift se orientează către Trump după ce ISIS a dejucat un concert Taylor Swift”.

Taylor Swift a anulat trei concerte la Viena în această lună, după ce autorităţile au declarat că au dejucat un atac planificat. Autorităţile locale au arestat un bărbat în vârstă de 19 ani despre care au spus că a fost inspirat de Statul Islamic.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇