Rapperul american Lil Wayne a fost pus sub acuzare și riscă 10 ani de închisoare

Foto: Hepta.ro

Rapperul american Lil Wayne, care a mai fost condamnat în trecut pentru diverse infracțiuni, a fost pus acum sub acuzare pentru posesie ilegală de armă de foc, în legătură cu un incident petrecut în Florida anul trecut, în luna decembrie, potrivit BBC.

Dwayne Michael Carter Jr, pe numele real, a fost prins anul trecut - într-o percheziţie a poliţiei făcută într-un avion privat - având asupra sa un pistol şi gloanţe.

El nu mai avea voie să deţină arme, pentru că a fost condamnat în urmă cu zece ani într-un incident care a implicat arme de foc.

Potrivit Miami Herald, a recunoscut că pistolul placat cu aur găsit în bagajul său îi aparţine. Aparent, le-a spus poliţiştilor că arma a fost un cadou primit de Ziua Tatălui. Poliţia a mai găsit diverse droguri şi 25.000 de dolari cash.

Rapperul în vârstă de 38 de ani, de cinci ori premiat cu Grammy, urmează să se prezinte luna viitoare în faţa unei Curţi de justiţie, unde va răspunde acuzaţiei privind posesia armei de foc. El riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Luna trecută, Lil Wayne a susţinut un concert la BET Hip Hop Awards. El s-a întâlnit recent şi cu preşedintele Donald Trump, pe care l-a lăudat pentru planul privind afro-americanii.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇