Prinţii William şi Harry și-au vorbit și au plecat împreună de la înmormântarea bunicului lor (Video)

Prinţii William şi Harry și-au vorbit și au plecat împreună de la înmormântarea bunicului lor (Video)

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează dpa.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

Prince Harry leaves the Chapel together with William and Kate. The three walk and talk, together.

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

ADVERTISING

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, mai ales după interviul acordat de Harry și Meghan Markle lui Oprah Winfrey, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Iată cum s-a desfășurat înmormântarea prințului Philip - Prințul Philipe a fost înmormântat, după o ceremonie emoționantă. Întreaga țară s-a oprit în loc pentru a-i aduce un ultim omagiu (Foto & Video)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și mai multe detalii despre tensiunile din sânul familiei regale, după interviul lui Harry și Meghan:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇