Premiile Zmeura de Aur 2021: Printre nominalizați se numără un avocat al lui Donald Trump, Robert Downey Jr. și o dramă erotică poloneză (Video)

Premiile Zmeura de Aur 2021: Printre nominalizați se numără un avocat al lui Donald Trump, Robert Downey Jr. și o dramă erotică poloneză (Video)

Rudy Giuliani, fost primar al oraşului New York şi avocat al lui Donald Trump, nu a ştiut că a fost filmat cu camera ascunsă şi că secvenţa în cauză a fost inclusă în comedia „Borat Subsequent Moviefilm”, însă acest detaliu nu l-a împiedicat să obţină vineri două nominalizări la Zmeura de Aur 2021 (Razzie Award).

Acestea sunt premii amuzante care „recompensează” cele mai slabe filme şi interpretări artistice ale anului precedent şi care sunt acordate cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, informează AFP.

ADVERTISING

Scena în cauză se încheie într-un pat, o ipostază stânjenitoare pentru Rudy Giuliani, care nu ştia că a fost filmat cu camera ascunsă. Avocatul newyorkez a negat ulterior orice rea intenţie, explicând că voia doar să îşi aranjeze ţinuta.

Acea prestaţie, atât memorabilă cât şi involuntară, i-a adus lui Rudy Giuliani o nominalizare la Zmeura de Aur la categoriile "cel mai prost rol secundar masculin" şi "cel mai prost duo" - alături de Maria Bakalova.

Actriţa Glenn Close a fost şi ea nominalizată la Zmeura de Aur la categoria "cea mai proastă actriţă în rol secundar" pentru interpretarea din filmul "Hillbilly Elegy".

ADVERTISING

În fruntea nominalizărilor din acest an se află remake-ul "Dolittle", cu Robert Downey Jr., şi drama erotică poloneză "365 Days", produsă şi difuzată de Netflix, care au primit şase nominalizări fiecare.

La categoria "cel mai prost film" vor concura producţiile "365 Days", "Absolute Proof", "Dolittle", "Fantasy Island" şi "Music".

Cel mai prost actor va fi ales dintre Robert Downey, Jr. ("Dolittle"), Mike Lindell ("Absolute Proof"), Michele Morrone ("365 Days"), Adam Sandler ("Hubie Halloween") şi David Spade ("The Wrong Missy").

La categoria "cea mai proastă actriţă" au fost nominalizate Anne Hathaway ("The Last Thing He Wanted" şi "Roald Dahl's The Witches"), Katie Holmes ("Brahms: The Boy II" şi "The Secret: Dare to Dream"), Kate Hudson ("Music"), Lauren Lapkus ("The Wrong Missy") şi Anna-Maria Sieklucka ("365 Days").

ADVERTISING

Razzies Awards, premii controversate din cadrul industriei de la Hollywood din cauza naturii lor peiorative, includ printre categorii şi alte secţiuni, cum ar fi, de exemplu, "cea mai proastă combinaţie pe marele ecran", "cel mai prost remake" şi "cel mai prost sequel".

41st Razzie Nominations!


Nominalizaţii şi câştigătorii de la Razzie Awards sunt votaţi pe internet de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care provin din 24 de ţări şi care plătesc o taxă de membru de 40 de dolari.

Câştigătorii premiilor Zmeura de Aur - dacă aleg să se prezinte la ceremonie - primesc şi un trofeu: o zmeură aurie, montată pe un soclu realizat sub forma unei pelicule de film.

Cea de-a 41-a ediţie a galei va avea loc la Los Angeles pe 24 aprilie, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar.


Citește articolele zilei pe spotmedia.ro:



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇