”No Time to Die”, ultimul film din seria Bond cu Daniel Craig, un succes la box office-ul românesc

”No Time to Die”, ultimul film din seria Bond cu Daniel Craig, un succes la box office-ul românesc

„No Time to Die”, ultimul film din franciza „James Bond” cu Daniel Craig, lansat în România pe 30 septembrie, a avut încasări totale la box office-ul românesc de 1.350.000 de lei.

Lansarea filmului „No Time to Die” a obţinut cifre incredibile şi a stabilit la debutul în cele 54 de pieţe numeroase recorduri de încasări în weekend-ul de lansare.

"No Time To Die" a fost cel mai aşteptat film din seria "James Bond", iar după o amânare de 18 luni provocată de pandemie, Daniel Craig îşi ia rămas bun de la rolul pe care l-a interpretat în ultimii 16 ani.

ADVERTISING

„No Time To Die” este al cincilea film din serie şi ultimul care îl are protagonist pe Daniel Craig, cel de-al şaptelea actor care-l joacă pe spionul britanic. Actorul a mai jucat în „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

Cel de-al 25-lea film James Bond este primul titlu de la Hollywood din epoca pandemiei care a depăşit 119 de milioane de dolari în weekend-ul de debut în străinătate, fără lansarea pe piaţa din China.

Cea mai aşteptată lansare din seria Bond a generat, sâmbătă, în Marea Britanie şi Irlanda încasări record de peste 11,4 milioane de dolari şi astfel având cele mai mari încasări generate într-o singură zi pentru un film din serie, dar şi un record pentru un film lansat în pandemie.

ADVERTISING

Noul film este aşteptat să genereze, în al treilea cel mai bun weekend de la lansare şi al şaselea cel mai bun weekend în istoria tuturor lansărilor, încasări de 34,8 milioane de dolari.

Noua peliculă are parte acum de cea mai largă distribuţie din Marea Britanie, rulând în 772 de cinematografe.

De asemenea, „No Time to Die” a doborât recorduri şi în IMAX, stabilind cel mai bun weekend de deschidere pentru un film Bond în 24 de ţări, inclusiv Japonia, Hong Kong, Germania, Elveţia, Suedia şi Italia.

ADVERTISING

“No Time to Die / Nu e vreme de murit” este distribuit în România de Forum Film şi rulează în cinematografe în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇