Mick Jagger și Dave Grohl au lansat un cântec despre pandemie, anti-vacciniști și conspirațiile COVID (Video)

Mick Jagger și Dave Grohl au lansat un cântec despre pandemie, anti-vacciniști și conspirațiile COVID (Video)

Mick Jagger (The Rolling Stones) a lansat, împreună cu Dave Grohl (Foo Fighters) un nou cântec inspirat de vremurile pandemice fără precedent pe care le trăim.

Cântecul a fost intitulat ”Easy Sleazy” și vorbește despre tragediile, absurditățile și teoriile conspirației pe care le-am auzit și trăit în ultimul an, dar și speranța că vom învinge pandemia.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Am scris versurile rapid, despre pandemie și ieșirea din pandemie, cu refren despre lumina de la capătul tunelului. Mi-am dat seama că sună bine și că trebuia să o lansez acum, pentru că nu va mai avea aceeași valoare peste trei sau șase luni”, a declarat Mick Jagger pentru publicația Rolling Stone.

”Este o reflecție asupra anului trecut, este despre presiunea fizică și cea mentală care au apăsat asupra societății.

Am trecut prin diverse stări în această perioadă. La sfârșitul verii trecute totul părea să meargă bine și, apoi, mai ales în Europa, totul s-a închis din nou și lipsa interacțiunii sociale ne-a afectat pe toți”, spune el.

Artistul vorbește despre o perioadă lungă, greu de îndurat, care are un impact profund atât pentru adulți cât și pentru copiii privați de educație și de socializare.

Mick Jagger, vaccinat acum deja cu ambele doze, recunoaște că este norocos că a avut locuri frumoase în care să se izoleze și spune că i s-ar părea de nesuportat ideea de a fi închis într-un apartament dintr-un bloc în oraș.

I wanted to share this song that I wrote about eventually coming out of lockdown, with some much needed optimism - thank...

Publicată de Mick Jagger pe Marţi, 13 aprilie 2021

O.D.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!