Kevin Hart, mai sărac cu un milion de dolari, după ce cumpărătorul personal și-a făcut de cap cu cardul lui

Kevin Hart, mai sărac cu un milion de dolari, după ce cumpărătorul personal și-a făcut de cap cu cardul lui

Celebrul actor Kevin Hart s-a trezit cu un milion de dolari mai sărac, după ce asistentul lui personal i-a furat banii.

Hart angajase un bărbat drept ”cumpărător personal”, dar se pare că individul a avut alte planuri cu banii comediantului.

Este vorba despre Dylan Jason Syer, în vârstă de 29 de ani, scrie People.

El a fost pus sub acuzare și a trimis în judecată la Curtea Supremă din Queens, New York, pentru acuzații de furt.

Procurorul Melinda Katz a precizat că este vorba despre un milion de dolari.

ADVERTISING

Aceasta a explicat că Syer își trăia propriile fantezi de ultra-bogătaș, dar pe banii actorului. El ar fi făcut mai multe tranzacții despre care Hart habar nu avea, în perioada octombrie 2017 - februarie 2019.

”Nimeni nu este imun în fața fraudei. Inculpatul, care are o afacere cu personal shoppers, se folosea de achiziții legitime pentru a avea acces la bani, apoi continua să se folosească de cardurile actorului pentru ce voia el. A cheltuit sume astronomice”, a punctat procurorul.

Ce și-a cumpărat bărbatul

Totul a pornit în 2015, conform lui Katz. Syer a primit datele de la cardul de credit al actorului pentru a cumpăra mai multe bunuri. Singura condiție pe care tânărul trebuia să o respecte - să utilizeze cardul doar pentru achiziții autorizate și stabilite de Kevin Hart.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În schimb, bărbatul s-a trezit cu bani la discreție, așa că și-a cumpărat ceasuri și bijuterii în valoare de 240.000 de dolari. Alte achiziții au valorat peste 920.000 de dolari! Individul și-a mai luat genți de firmă, opere de artă sau obiecte de colecție, inclusiv un tablou semnat de Sam Friedman sau două genți Louis Vuitton.

Potrivit procurorului de caz, Syer s-a și lăudat pe rețelele sociale cu noile sale bunuri de lux.

”Această întâmplare ar trebui să servească drept un avertisment pentru toată lumea. Indiferent dacă sunteți sau nu o celebritate, oricine poate fi victima acestui tip de fraudă. Este esențial să țineți evidența propriilor cheltuieli”, a mai spus Katz.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇