Florin Salam, săltat de jandarmi: A luat 5.500 de euro pentru o nuntă, la care nu s-a mai dus UPDATE Manelistul amenință

Florin Salam, săltat de jandarmi: A luat 5.500 de euro pentru o nuntă, la care nu s-a mai dus <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Manelistul amenință

Florin Salam are numai probleme. După ce în ianuarie o tânără l-a acuzat de agresiune într-un hotel din Bucureşti, acum manelistul a fost ridicat de brigada specială de intervenție a Jandarmeriei.

Florin Salam a fost adus, joi, cu mandat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru a fi audiat, după ce un bărbat a depus o plângere în care a reclamat că manelistul nu a cântat la un eveniment, deşi primise un avans, au informat surse judiciare citate de Agerpres.

Citat pentru a veni la audieri, cântăreţul nu a răspuns invitației, aşa că a fost săltat de jandarmi.

ADVERTISING

Salam este acuzat de înşelăciune, pentru că ar fi luat 5.500 de euro pentru o nuntă în 2021 la care nu s-a mai dus şi nici măcar nu le-a mai răspuns la telefon mirilor. În schimb, a trimis lăutarii.

Florin Salam ar fi primit, în trei tranșe, banii și nu ar fi semnat un contract cu păgubiții, transmite ProTV.

În schimb, a făcut cel puțin două videoclipuri prin care își anunța prezența la acest eveniment, la care în cele din urmă nu a mai ajuns. Avocatul mirelui, Ciprian Iacob, a precizat că, deși nu există un contract scris, sunt dovezi concrete în acest caz. Există conversații pe WhatsApp și fotografii cu Florin Salam, precum și martori prezenți la întâlnire.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet. 

Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el", a spus denunțătorul Laurențiu Bâțu, la Antena3.

Într-o reacţie, manelistul spune că nu s-a dus până azi la audieri, pentru că nu a fost citat la adresa corectă și că nu-și mai amintește dacă a cântat sau nu la nunta pentru care a primit bani.

"Toți ăștia care fac scenarii de genul ăsta vor pierde. Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam și se pun rău chiar și cu Poliția, că pot să vă dau în judecată. Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea", a transmis Salam, pe o platformă socială.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇