Piedone amenință că va candida la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu”

Piedone amenință că va candida la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu”

Încă un pretendent pentru Primăria Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, fost primar la Sectorul 4, fost puşcăriaş, actual edil la Sectorul 5, a postat joi dimineaţă pe Facebook un mesaj ameninţător, prin care îşi anunţă intenţia de a candida la PMB.

Piedone solicită coaliţiei PSD-PNL să anunţe cât mai repede candidatul pentru Primăria Capitalei, iar altfel ameninţă că va candida el, aşa cum îi cer (pare-se) cetăţenii.

"Dacă nu puteţi voi, pot eu!

Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetăţenilor, trageţi obloanele, închideţi partidele şi lăsaţi Bucureştiul în seama celor dispuşi să muncească pentru dezvoltarea lui!

ADVERTISING

Dacă funcţiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieşiţi urgent şi definitiv din politică! Dacă sunteţi încrezători că cetăţeanului îi place circul politic şi aşteaptă zilnic promisiuni deşarte înseamnă că nu înţelegeţi prezentul! Dacă nu înţelegeţi oamenii, n-aveţi cum să lucraţi în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii şi mai ales liber să iau decizii! În consecinţă, rog alianţa Puterii să nu-şi mai fluture orgoliile în public şi să-şi anunţe rapid candidatul pentru Capitală! În caz contrar, anunţ public că îmi pun cei 30 de ani de experienţă în administraţia publică în slujba cetăţenilor care mă vor primar al Capitalei”, a scris pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că joi are loc o şedinţă de coaliţie în care se va tranşa comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, stabilite deja pentru 9 iunie.

În PSD e forfotă pentru că Gabriela Firea vrea neapărat să candideze din nou, însă nu are încă sprijinul colegilor.

S-a vehiculat prin presă şi numele premierului Marcel Ciolacu drept candidat la PMB, dar acesta a negat vehement. „Nu candidez la Primăria Bucureşti”, a transmis premierul, într-o declaraţie pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇