Ciolacu pentru SpotMedia.ro: Nu candidez la Primăria București

Ciolacu pentru SpotMedia.ro: Nu candidez la Primăria București

Marcel Ciolacu nu are niciun gând să candideze la Primăria Capitalei, aşa cum scriu unele surse de presă.

„Nu candidez la Primăria Bucureşti”, a transmis premierul, într-o declaraţie pentru SpotMedia.ro.

G4Media susţine că varianta ca liderul PSD să candideze la Primăria Capitalei revine în discuție, în contextul planurilor pentru comasarea alegerilor europarlamentare din iunie cu cele locale. Ideea acestei candidaturi ar mai fi fost discutată în PSD și ar fi fost avansată chiar de președintele PNL, Nicolae Ciucă, care vrea să fie candidat comun la prezidenţiale. Iată însă că sursele G4Media nu sunt confirmate de premier.

ADVERTISING

Amintim că pentru această candidatură se luptă intens Gabriela Firea, fostul primar.

Ea a fost întrebată dacă la întâlnirea cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a asumat candidatura pentru Primăria Bucureşti.

„Ieri am vorbit, în primul rând, de europarlamentare şi despre organizarea alegerilor în general, pentru că nu ştim dacă vor fi cumulate sau nu. Ne pregătim pentru ambele variante.

În final, s-a concluzionat că trebuie să discutăm săptămâna viitoare şi pentru candidaţii la sectoare şi pentru Capitală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aşadar, sunt deschisă să particip la alegeri preliminare la Bucureşti, ar trebui să primim şi un dateline, timp în care să ne depunem candidaturile, să vedem cine se mai înscrie şi da, răspund, de asemenea, pozitiv şi discuţiilor din zilele precedente, dacă să se mai contracteze anumite cercetări sociologice cu toate casele de sondare, inclusiv cu cea cu care nu am o relaţie bună, Avangarde.

După informaţiile mele, eu ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor. Ar fi lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu candidat la candidatură. Mă consider candidat la candidatură", a spus Firea, miercuri, la Palatul Parlamentului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇