A fost emis mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson

A fost emis mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson

Poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele Brian Hugh Warner, cunoscut ca Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune.

Două capete de acuzare au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani, relatează BBC.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Într-un comunicat, poliţia a spus că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari.

Poliţia a adăugat că agresiunile „nu sunt de natură sexuală”. La începutul acestei luni, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire.

Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!