Acuzat de hărţuire şi viol de mai multe femei, cântărețul Marilyn Manson a fost abandonat de casa sa de discuri

Acuzat de hărţuire şi viol de mai multe femei, cântărețul Marilyn Manson a fost abandonat de casa sa de discuri

Cântărețul Marilyn Manson a fost abandonat luni de casa sa de discuri, Loma Vista Recordings, după ce a fost acuzat de hărţuire şi viol de mai multe femei, printre care actriţa americană Evan Rachel Wood.

Loma Vista Recordings a anunţat într-un comunicat că în lumina „acuzaţiilor tulburătoare” formulate de Wood şi de alte femei, „compania va înceta să promoveze albumul lui actual”, relatează Reuters.

"Ca urmare a acestor evenimente, am decis să nu mai colaborăm cu Marilyn Manson la viitoare proiecte", se menţionează în comunicatul casei de discuri.

ADVERTISING

Acuzațiile actriței Evan Rachel Wood

Pe numele său real Brian Warner, Marilyn Manson era suspectat de câţiva ani că ar fi fost agresorul denunţat în 2018 de Evan Rachel Wood în timpul unei audieri în Congresul SUA pe tema agresiunilor sexuale. La acea vreme, actriţa nu i-a dezvăluit identitatea.

Într-un mesaj postat luni, Evan Rachel Wood a dezvăluit că agresorul este chiar Marilyn Manson.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, vedeta din serialul de succes HBO ''Westworld'', a susţinut că Marilyn Manson a "manipulat-o psihologic" când nu împlinise încă 20 de ani. Ea a spus apoi că a fost supusă "unor abuzuri oribile ani de zile".

ADVERTISING

''A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă şi m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier şi manipulată ca să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frică de represalii, calomnii sau şantaj.

Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos şi pentru lansa un apel companiilor care l-au susţinut, înainte ca el să distrugă alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea'', a transmis actriţa.

Evan Rachel Wood s-a aflat într-o relaţie cu Marilyn Manson timp de mai mulţi ani, înainte de a se logodi cu acesta în 2010, însă a rupt logodna câteva luni mai târziu.

ADVERTISING

După mesajul publicat de Wood, cel puţin alte patru femei au adus acuzaţii împotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare. Una dintre ele, care a început o relaţie cu artistul în 2015, a vorbit despre mai multe violuri.

Marilyn Manson neagă acuzațiile

Cântăreţul Marilyn Manson a respins însă aceste acuzaţii, invocând relaţii consensuale, relatează marţi AFP.

"Relaţiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consimţite, cu partenere care şi-au dat acordul", a scris muzicianul american pe contul său de Instagram, luni seara.

"Indiferent cum şi de ce alţii aleg astăzi să denatureze trecutul, acesta este adevărul", a adăugat el.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇