Vom avea un început de toamnă cu temperaturi de vară - prognoza meteo până la jumatatea lunii septembrie

Vom avea un început de toamnă cu temperaturi de vară - prognoza meteo până la jumatatea lunii septembrie

Următoarele 4 săptămâni vor fi mult mai calde decât este normal pentru această perioadă a anului, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Ploi vor fi mai întâi în regiunile centrale, sud-estice, la munte și în cele nord-estice, apoi în cele sudice.

Săptămâna 15-22 august

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice. Se anunță ploi în regiunile centrale, sud-estice, la munte, dar mai ales în cele nord-estice. În vestul și sud-vestul extrem cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

ADVERTISING

Săptămâna 22-29 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile sudice, dar și deficitare în extremitatea de nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 29 august – 05 septembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice. Vor fi ploi puternice în zonele montane, iar în rest vor fi normale pentru acest interval.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Săptămâna 05 - 12 sepembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, local în cele centrale și estice, dar mai ales în cele vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general ridicate în jumătatea sud-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇