Instituțiile statului dau bani grei la televiziunea familiei Voiculescu

Instituțiile statului dau bani grei la televiziunea familiei Voiculescu

Mai multe instituții ale statului plătesc, din bani publici, zeci de mii de lei pe abonamente la „Jurnalul Național”, plus alte contracte cu Antena 3, televiziunea familiei lui Dan Voiculescu.

Astfel, Societatea Apă-Canal Ilfov, controlată de CJ Ilfov și de alte opt localități de lângă București, și-a făcut abonamente pe zece luni, în valoare de 38.000 de lei, la Jurnalul Național, potrivit defapt.ro.

Totodată, Primăria Sectorului 5 a plătit, în februarie 2023, 86.430 de lei pe un număr neprecizat de abonamente, pe o perioadă tot neprecizată.

ADVERTISING

La rândul său, Transgaz și-a făcut 40 de abonamente, în valoare de aproape 12.000 de lei, la altă publicație anexată Antenei 3: Income Magazin.

Și Loteria Română și-a făcut un abonament de 685 de lei, pe un an, la două exemplare din Income Magazin.

Dar cele mai mari contracte au fost pentru diferite prestări de servicii ale Antenei 3 către autorități locale controlate de PSD.

Mai exact, Primăria Buzău cheltuie aproape 110.000 de lei pentru „Servicii media în parteneriat cu Antena 3 privind participarea la platforma «Romania Inteligenta prin Proiectul#Viitorul Verde»”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și Primăria Sectorului 4, condusă de social democratul Daniel Băluță, a dat 103.950 de lei Antenei 3 pentru ”Achiziționarea serviciilor de producție spot Tv pentru campanie de informare”.

Contracte cu Antena 3 mai au și Primăria Craiova, Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţene Maramureş – o structură subordonată Consiliului Județean, Muzeul Național al Bucovinei și CSM Iași.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇