Yahoo Answers se închide. Utilizatorii au la dispoziţie o perioadă limitată pentru a-şi salva datele personale

Yahoo Answers se închide. Utilizatorii au la dispoziţie o perioadă limitată pentru a-şi salva datele personale

Una dintre cele mai mari şi mai cunoscute platforme de Q&A, Yahoo Answers, îşi trăieşte ultimele zile, iar utilizatorii au la dispoziţie o perioadă limitată de timp pentru a-şi salva datele personale.

Conform unui anunţ postat în deschiderea tuturor paginilor din cadrul Yahoo Answers, serviciul de Q&A îşi va închide porţile pe 4 mai. Din acea dată, conţinutul postat în cadrul platformei, sub formă de întrebări şi răspunsuri, nu va mai putea fi accesat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primul pas va fi făcut peste două săptămâni. Din 20 aprilie, Yahoo Answers va intra în mod exclusiv de citire – va putea fi văzut conţinutul actual, însă nu vor mai fi acceptate postări noi.

După închiderea platformei, din 5 mai, membrii serviciului au la dispoziţie aproape două luni, până la 30 iunie, să-şi exporte datele de pe serverele Yahoo. După această dată, nimic din ce a existat pe Yahoo Answers nu va mai disponibil, nici măcar informaţiile personale.

Yahoo Answers a fost una din cele mai mari platforme de Q&A, întrebările şi răspunsurile postate aici având, de multe ori, trimiteri remarcabile şi în cadrul motoarelor de căutare.

De-a lungul timpului, întrebările şi răspunsurile din Yahoo Answers au constituit şi surse inepuizabile de umor. În ultima vreme, însă, din cauza lacunelor de moderare, platforma a devenit gazda informaţiilor false şi a teoriilor conspiraţioniste.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖