Top 5 gadgeturi de care ai nevoie dacă lucrezi de acasă

Top 5 gadgeturi de care ai nevoie dacă lucrezi de acasă

Dacă lucrezi de acasă, atunci știi cât de important este să ai instrumentele potrivite. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să îți cumperi gadgeturile care îți pot ușura munca! Chiar dacă poate exista o listă interminabilă cu produse electrice pe care le poți cumpăra, aici vei găsi cinci gadgeturi esențiale. Iată care sunt acestea și de ce te pot ajuta cu adevărat să îți îmbunătățești productivitatea și eficiența atunci când lucrezi de acasă!

Vezi care sunt acestea

  1. Hard disk

Un hard disk extern este absolut necesar dacă lucrezi de acasă. Dacă laptopul tău se blochează sau doar vrei să fii preventiv, poți accesa în continuare toate fișierele de pe unitatea externă. În plus, dacă se întâmplă ceva cu laptopul tău (cum ar fi pierderea curentului), utilizarea unui hard disk îți va permite să faci în continuare o copie de rezervă a tuturor celorlalte lucruri în timp ce aștepți un dispozitiv de înlocuire!

ADVERTISING
  1. Imprimantă

O imprimantă este un echipament esențial pentru orice birou de acasă. Aceasta poate fi utilizată pentru a imprima documente, fotografii și multe altele. Imprimantele sunt de diferite dimensiuni și forme, dar toate au aceleași funcții de bază: imprimarea de text sau imagini pe hârtie sau pe alte materiale, cum ar fi cartonul sau plasticul.

Un astfel de gadget poate fi crucial mai ales când ai nevoie să imprimi documente importante și niciun Xerox nu este deschis. Iar dacă vrei să faci această achiziție, poți opta pentru o imprimantă la mâna a doua. Cei da Interlink.ro au imprimante second hand - sunt multe modele și la prețuri accesibile pentru fiecare portofel!

ADVERTISING
  1. Căști wireless 

Căștile fără fir pot fi o opțiune excelentă deoarece permit o mai mare libertate de mișcare și pot fi mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp. Acestea îți pot fi de ajutor în cazul în care ai multe meeting-uri sau poate doar vrei să asculți muzică atunci când lucrezi, dar nu vrei să deranjezi pe nimeni. 

  1. Mouse ergonomic 

Un mouse ergonomic poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului la nivelul mâinii și al încheieturii, care este adesea cauzată de mișcările repetitive atunci când se utilizează un mouse tradițional. 

ADVERTISING

În plus, te poate ajuta la îmbunătățirea posturii și la reducerea tensiunii asupra antebrațului și umărului, ambele fiind probleme frecvente pentru persoanele care lucrează din confortul propriei case. 

De asemenea, un astfel de mouse poate contribui la îmbunătățirea productivității prin faptul că oferă o modalitate mai confortabilă și mai eficientă de a utiliza un computer.

  1. Încărcător de telefon fără fir

Dacă munca ta de acasă se desfășoară o bună parte din timp pe telefon, poate că ar trebui să te îndrepți către un încărcător wireless. Este un mod mult mai convenabil de a îți încărca telefonul, fiind un procedeu care nu necesită cabluri și conectarea la priză. Așezi pur și simplu telefonul pe încărcător și acesta își va face treaba. Fără bătăi de cap și cabluri numeroase!

Chiar dacă cele menționate mai sus te pot ajuta în mod semnificativ, tu alegi ce vrei să achiziționezi. Unii oameni consideră că sunt mai productivi cu câteva gadgeturi cheie lângă ei, în timp ce alții preferă să își păstreze spațiul de lucru minimalist. Decizia stă în mâinile tale!