Încă blocat pe Facebook și Twitter, Trump își va lansa propria platformă de socializare: "Va redefini complet jocul"

Încă blocat pe Facebook și Twitter, Trump își va lansa propria platformă de socializare: "Va redefini complet jocul"

Fostul preşedinte american Donald Trump, suspendat de pe Twitter, Facebook şi alte site-uri de socializare, în urma atacului care a avut loc pe 6 ianuarie la Capitoliul Statelor Unite, intenţionează să lanseze propria sa platformă de socializare, în două sau trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi.

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei electorale din 2020 a lui Trump, a declarat postului de televiziune Fox News că Trump va reveni în spaţiul mediei sociale cu o nouă platformă, proprie, care ”va redefini complet jocul”.

ADVERTISING

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din partea reprezentanţilor Trump Organization.

Twitter, Facebook şi alte platforme au fost în centrul atenţiei pentru modul în care gestionează conturile politicienilor şi ale oficialilor guvernamentali, după ce au suspendat conturile lui Trump pentru incitarea la violenţă.

Facebook, care în ianuarie a suspendat contul lui Trump pe termen nedefinit, a solicitat unei comisii independente să decidă dacă această suspendare trebuie să fie menţinută.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇