Facebook acuză Apple de practici anticoncurenţiale

Facebook acuză Apple de practici anticoncurenţiale

Facebook a acuzat Apple de practici anticoncurenţiale în cadrul conflictului din ultima lună dintre cei doi giganţi ai sectorului tehnologiei referitor la schimbările planificate de Apple pentru sistemul de operare iOS14 în domeniul confidenţialităţii datelor.

Apple se comportă anticoncurenţial, folosindu-se de controlul deţinut asupra App Store pentru a obţine profit în detrimentul creatorilor şi al micilor afaceri. Punct”, a declarat vicepreşedintele Facebook pentru publicitate şi produse de afaceri, Dan Levy, transmite Reuters.

Facebook, care deţine cea mai mare platformă de socializare din lume, a publicat reclame pe câte o pagină întreagă în marile publicaţii, criticând planurile Apple.

Prin intermediul măsurilor avute în vedere, Apple va limita capacitatea aplicaţiilor de a colecta de pe telefoanele persoanelor date care pot fi folosite pentru publicitatea ţintită.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!