Apple Watch îți va spune când ai febră

Apple Watch îți va spune când ai febră

Cea mai importantă noutate pe care viitoarea versiune de Apple Watch o va aduce ar putea consta într-un sistem de măsurare a temperaturii cu avertizarea utilizatorului atunci când aceasta este prea mare.

Publicitate

Temperatura nu va putea fi măsurată şi afişată pe ecran, aşa cum se întâmplă în cazul altor indicatori, precum cel privind pulsul. În schimb, ceasul va afişa o notificare când utilizatorul are febră, susţin cei de la Bloomberg.

În momentul în care temperatura trece peste pragul în care se poate considera că utilizatorul are febră, Apple Watch îl va încuraja pe acesta să îşi măsoare temperatura cu un termometru dedicat sau să consulte un medic.

Conform publicaţiei americane, funcţia de măsurare a temperaturii a trecut testele interne şi s-a decis deja implementarea pe Apple Watch Series 8, model ce urmează a fi prezentat oficial în toamnă.

Publicitate

Din câte se pare, nu vor exista alte update-uri importante, cu excepţia unor ecrane noi pentru versiunile mai scumpe.

Marea noutate a seriei ar putea fi o versiune robustă de Apple Watch, mai rezistentă la şocuri şi intemperii decât celelalte, dedicate sportivilor de performanţă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇