Horoscop zilnic: 4 mai

Horoscop zilnic: 4 mai

Berbec

Luna în Gemeni face din tine astăzi o persoană foarte rațională. Știi pui problema, iei în calcul toate fețele problemei și ești capabil iei decizii fară te pripești. Profită de asta, mai ales dacă vrei trasezi linii clare în ceea ce privește relația cu partenerul de viață și cu asociații!

Poți accesa mijloacele necesare pentru a-ți pune în practică anumite aspirații. Nu mai e însă timp gândești, ci transpui în realitate ceea ce crezi.

Taur

Lucrurile sunt așa cum trebuie fie, există o legătură în tot și în toate. Te poți convinge apar oamenii potriviți la locul potrivit. Intervenția unui bărbat poate facă acum puțină ordine în viața ta, așa accepta-i darul pe care-l are pentru tine: un cadou, o surpriză, un avantaj.

Se pot aranja lucrurile în așa fel încât ți fie bine din punct de vedere financiar. Activitatea profesională iți poate aduce satisfacții măsurabile, creșterea fiind dublată și de o stabilizare.

Gemeni

Luna e în zodia ta. Așa , daca te întrebi ce e cu tine, de ce ești mai calm, mai așezat, de ce ai mai multă putere de concentrare, acum știi de ce. Ești mult mai atent la partenerul de viață și la copii, mai echilibrat și mai responsabil. Nu ezita arați asta!

E timpul te implici foarte serios în relația de cuplu și iei asupra ta ceva de care tot ai încercat fugi. Viitorul relației poate depinde de asta.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 mai

ADVERTISING

Rac

Seriozitatea și responsabilitatea te caracterizează astăzi. Nu lua totuși lucrurile prea în serios și încearcă faci totul cu plăcere. Atenția ta este îndreptată spre nevoile familiei, spre treburile casnice. Poți face astăzi ca inclusiv relația cu cei dragi fie mai stabilă, aibă premise bazate pe cinste și integritate.

În plus, poți avea parte de o revelație sau de o concretizare în sfera profesională. Îți poți da seama ce vrei și, pentru totul este mai clar, poți face ca lucrurile se întâmple.

Leu

Ziua de astăzi poate pune ordine într-un haos de idei care te-au bântuit în ultima vreme. Ai puterea de a gândi clar, logic, de a lua în calcul toate posibilitățile. Înțelegerile, contractele, bazele unor colaborări care se bat astăzi în cuie au toate șansele fie pe termen lung.

Ajungi la un numitor comun cu prietenii și oamenii din anturaj. Poate fi vorba pentru tine de materializarea unui vis, de concretizarea a ceva ce faci cu placere și cu tot sufletul.

ADVERTISING

Fecioară

vezi și nu crezi. Spiritul tău analitic te poate împiedica astăzi te bucuri cu totul de un eveniment profesional favorabil, de niste venituri sau de perspectiva lor. Inconștient, ești programat crezi legea lui Murphy care spune , daca totul pare perfect, cu siguranță a fost scăpat ceva din vedere. Așa lasă grijile și nu mai întoarce totul pe toate părțile!

Lucrurile se pot așeza așa cum trebuie și în familie. Ai putea primi daruri, donații sau ar putea apărea chiar o discuție despre o moștenire. Ia totul așa cum vine, nu mai judeca nimic și nu te mai îndoi!

Horoscopul lunii mai 2022

Balanță

Aspirații înalte care au încolțit de ceva vreme în mintea ta pot iasă astăzi la suprafață și prindă forma. Ceilalți ar putea simți la tine o schimbare de optică, de perspectivă, de gândire și poate chiar de mentalitate. Parcă ceva te-a făcut înțelegi mai mult, vezi lucrurile altfel și devii alt om. Iar azi poți acționa în deplină concordanță cu noul nivel de percepție asupra lucrurilor.

În proiectele tale îți implici și partenerul de viață sau asociații, colaboratorii. Ai puterea de a-i influenta pe ceilalți și de a-i mișca în direcția punctului tău de vedere.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi s-ar putea ai impresia ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. Chiar dacă nu vezi, “pe la spate”, în culise, așa se aranjează lucrurile. Poți fi beneficiarul unor jocuri care nu-ți sunt acum pe deplin cunoscute, dar de al căror rezultat pozitiv nu trebuie te îndoiești. Efectele benefice sunt de natură financiară, iar încurajările vin dinspre locul de muncă.

Tot ce trebuie faci e nu te opui, lași lucrurile se întâmple și, în mod special, ai multă răbdare.

SINCERITATEA nu înseamnă pur și simplu să-ți verși adevărul necenzurat oricui te va asculta

Săgetător

Relația cu persoana iubită și cu copiii se poate așeza astăzi pe un drum pe care ți-l asumi pe deplin. Sunt încurajate inițiativele cu bătaie pe termen lung. Traversezi probabil un moment în care te concentrezi pe ceea ce lași în urma ta, indiferent de vârsta pe care ai avea-o acum. Așadar, fie e vorba te gândești la o casă, la o asigurare, la o carte pe care o scrii sau la un copil pe care -l faci, simți trebuie lași o amprenta în lume.

Relația de cuplu capătă stabilitate, așa abandonează îndoielile și nu ezita construiești ceva pentru care trebuie te înhami la o căruță!

Capricorn

Ești atât de preocupat astăzi de problemele profesionale încât abia daca ai timp te mai gândești și la altceva. Numai provocările de altă dată pot îmbrăca acum forma unor șanse. Așa pregătește-te înhați din zbor o oportunitate pe care o meriti.

Imaginea ta este susținută astral, așa ai trecere la persoanele cu rol de autoritate. Beneficiile se revarsă însă asupra vieții de familie. Ți se poate demonstra nu au îndurat degeaba anumite obstacole pe care acum le poți dărâma.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Vărsător

De când n-ai mai avut ocazia ți se umple cu adevărat sufletul și vezi cât ești de iubit și de apreciat! Astăzi, universul conspiră în această direcție. Tot ceea ce ți se întâmplă îți produce plăcere și satisfacții, un sentiment de împlinire. Și nu e vorba de ceva efemer, ci de implicarea ta într-un proiect pe termen lung, cu beneficii promițătoare.

Poți face pasul de la abstract la concret. Ideile se conturează și pot prinde formă printr-o înțelegere parafată verbal sau scris.

Pești

S-ar putea petreci nu o zi spectaculoasă, incitantă, ci una stabilizatoare, în care se aranjează niste lucruri. Cam ești omul potrivit la locul potrivit. Oportunitățile pe care le ai îmbracă chiar forma oportunismului. Cineva vine cu ideea, tu îi dai conținut. Chiar e indicat speculezi acum fiecare moment, pentru banii vin de pe urma efortului și a inițiativelor pe care le au alții.

Atragi foarte ușor resursele și te preocupă confortul material. Gândește e bine câștigi, indiferent de natura activității, pentru a atrage prosperitatea pe care o meriti!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇