Horoscop zilnic: 26 august

Horoscop zilnic: 26 august

Berbec

Ziua este potrivită pentru distracții, hoinăreli prin locurile preferate și discuții amicale cu cei dragi. Sunt posibile neînțelegeri surprinzătoare cu persoana iubită, copiii, generațiile mai tinere decat tine. Fii prudent! Cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Insa, fii alături de cei dragi, asculta-le doleanțele si la nevoie ajută-i atât cât poți, fără să exagerezi. Pe de altă parte, îndreaptă-ți eforturile și spre un hobby personal.

Taur

Ziua este favorabila reuniunilor de familie si treburilor gospodărești. Chiar daca alții te provoacă să faci cu totul altceva, sufletul tău dorește doar compania membrilor familiei plus liniștea și confortul casei. De aceea ocupă-te pe îndelete de tot ce ține de segmentul domestic. Depănarea amintirilor împreună cu cei dragi, vizitarea locurilor natale, a rudelor sunt îndeletniciri care îți aduc voie bună și relaxare.

Gemeni

Discuțiile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pe parcursul întregii zile. Este bine să profiți de avalanșa de subiecte vehiculate astăzi in preajma ta, deoarece vei afla printre banalitățile cotidiene și lucruri interesante, folositoare mai ales in segmentul profesional. Călătoriile pe distanțe scurte sunt alte aspecte posibile. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru activități intelectuale sau demersuri specifice abordării unor cursuri.

Oracolscop 22 – 28 august 2022

ADVERTISING

Rac

Este rost de cheltuieli pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, sunt șanse minunate de a primi bani, cadouri sau favoruri de la persoanele din anturajul apropiat. Din când în când este bine să-ți revizuiești atitudinea față de bani și față de consum. Traversezi o perioadă în care filozofia ta de viata abordată se afla într-un proces de modificare pe termen lung. Pe neașteptate ți se pot schimba gusturile, nevoile și atitudinea față de tot și toate.

Leu

Intuiția este accentuată și bine ar fi sa mergi pe mâna ei întreaga zi. Chiar dacă depistezi unele nereguli fie în relații, fie în situațiile în care ești implicat vei găsi și soluțiile potrivite remedierii acestora. Pe de alta parte îndreaptă-ți eforturile și spre a-ți reorganiza stilul de viață, a adopta o dietă, a-ți propune călătorii de agrement în locurile preferate. După-amiază, cineva din anturajul apropiat te va ține mult de vorbă, dar cu folos.

ADVERTISING

Fecioara

Chiar daca vrei să faci multe și mărunte, sporul este redus. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba cel mai probabil despre oboseala acumulată de ceva vreme. Există și riscul accentuării unor afecțiuni vechi, însă îngrijindu-te corespunzător vei depăși ziua foarte bine. Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a medita pe marginea evenimentelor în care ești implicat. Astfel vei descoperi detalii importante.

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2022

Balanta

Relațiile cu prietenii îți vor oferi surprize interesante. Discuțiile cu persoane din anturajul socio-profesional sunt frecvente, pentru că sunt momente bune de a afla detaliile unor proiecte profesionale care sufera modificări în umbră. Ajutorul de care ai nevoie in segmentul profesional vine pe căi mai puțin obișnuite, poate chiar de la persoane total necunoscute sau care în aparență vorbesc din cărți. Si totusi, multe informații utile afli astăzi.

ADVERTISING

Scorpion

Se întrezăresc întâlniri cu persoane importante, atât la serviciu, cât și în plan personal. Datorită instabilității emoționale există riscul să te împotrivești la orice și oricine. Controlează-ți stările, alege-ți vorbele cu grijă pentru că foarte ușor poți primi etichete pe termen lung din partea celorlalti. Chiar sunt oameni binevoitori în preajma ta și îți oferă sprijin necondiționat. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Sagetator

Astăzi poți călători, poți alcătui planuri de călătorie sau poti discuta cu persoane aflate in străinătate. Posibil ca nu toate să iasă așa cum dorești tu, însă dacă ai să observi atent ce se petrece în preajma ta, vei constata că de fapt te afli pe o coordonată personală care îți îngustează mult viziunea asupra relatiilor si evenimentelor. Fii deschis la schimbare și evită formularea unor concluzii pe un fond emoțional accentuat.

5, Vibrația numerologică a lunii AUGUST. E vremea marilor schimbări!

Capricorn

Oprește-te din forfota zilei, chiar și preț de câteva momente, pentru a te gândi pe îndelete la relatiile si evenimentele in care esti implicat. Apoi analizeaza-ti dorintele, scopurile personale, profesionale si modalitatile prin care vizezi sa le atingi. Pentru că intuiția este accentuată, daca ai răbdare și îți deschizi mentalul spre alte frecvențe, din afara realității cotidiene, vei obține informatii deosebite pentru tot ce ai nevoie.

Varsator

Sunt posibile neînțelegeri în relațiile parteneriale. Ziua îți aduce momente bune pentru a revizui unele detalii și înțelegeri ale actiunilor comune cu altii. Cu toate că este dificil să împaci pe toata lumea, inclusiv pe tine, dacă ai să abordezi totul cu răbdare, deschidere mentală și sufletească, până la urmă lucurile se vor aranja favorabil pentru toată lumea. De retinut ca emoțiile și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent în luarea deciziilor.

Pesti

Este bine să te ocupi de treburi ușoare, de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Pe de altă parte, daca este posibil ia-ți liber și profită de vremea frumoasă de afara, plimbându-te în aer liber. Ai nevoie de relaxare, detașare de cotidian si chiar de jocuri amuzante alături de cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, dar sunt momente pasagere. De aceea evită pe cât posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇