Horoscop zilnic: 18 ianuarie

Horoscop zilnic: 18 ianuarie

Berbec

O zi situată sub auspiciile dinamice ale zodiei Leului, semn care împrumută din energia sa Lunii, astru pe care și astăzi îl găzduiește și care conferă dinamism și energie, aducându-ți în calea pe care destinul ți-a rezervat-o oportunități nebănuite.

Pe de alta parte, scopul tău este în continuare acela de a te distra și de a petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut, deci savurează fiecare minut petrecut cu copiii ori cu persoana iubită, făcând sport, mergând la teatru ori învățând pasi noi de tango…

Taur

Fie te deranjează anumite lucruri din jurul tău, fie îți fac plăcere, alintându-ți simțurile rafinate, cu siguranță astăzi îți vei susține și argumenta părerile sus și tare, nepăsându-ți neapărat de părerile celorlalți. Totuși, diplomația nu a stricat nimănui vreodată, deci asigură-te de faptul cei cărora le vorbești (cu precădere cei din familia ta) înțeleg exact ceea ce tu ai vrut exprimi.

Poate ar fi momentul iei mai mult în seamă sfaturile unei femei importante din familia ta – fie mama, ori soția, ori fiica.

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Gemeni

Ambițiile personale ale membrilor familiei tale, constituite în urma unor idei preconcepute sau a unor tradiții nepotrivite zilelor noastre, îți pot provoca anumite neplăceri astăzi. Dar sprijinul providențial, manifestat și prin vibrațiile pozitive ale zilei, te va ajuta faci din comunicarea ideilor o artă, contrabalansând astfel energiile neprielnice.

Totuși, gândește strategic și acționează cu atenție, mai ales dacă simți nevoia de a “lumina” pe cineva cu sfaturile tale.

ADVERTISING

Rac

Continui fii concentrat pe finanțe, astăzi, asemeni tuturor, de altfel. Dar, spre deosebire de ceilalți, încearcă nu cheltui mai mult decât îți poate permite punga și poți renunța la lucrurile de care te poți lipsi, mai ales dacă acestea sunt uzate moral.

Bazează-te pe ajutorul celor de lângă tine, indiferent dacă sunt persoane cu care (de obicei) nu comunici foarte ușor. Chiar dacă apare posibilitatea fii dezamăgit, încearcă petreci mai mult timp cu persoana iubită.

Leu

Cu Luna în semnul tău solar, încă ai toate șansele comunici extrem de facil cu întregul Univers – de ce nu folosești în avanatajul tău acest aspect? Cere-i tot ceea ce îți dorești, ai toate șansele obții aceste lucruri, Fortuna te susține. În cazul în care îți faci griji din cauza banilor, cineva din anturajul de la locul de muncă te poate susține sau învăța ce ai de făcut pentru a evita eventualele probleme, așa nu ezita ceri ajutorul, atunci când te afli la ananghie.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Sunt posibile neînțelegeri, dar dacă faci apel la rațiune și la bun simt, respectând legile nescrise, cu siguranță vei avea succes, în special în cazul unor conferințe ori întruniri importante. Parteneriatele sunt recomandate astăzi, iar munca în echipă încurajată. Chiar dacă este posibil auzi zvonuri ori bârfe legate de tine, bazează-te pe intuiție și nu acționa în urma impulsului de moment.

Balanța

Desi beneficiezi de ajutor providențial, acordă atenție mărită și celor din jurul tău – s-ar putea ai parte de surprize neplăcute, aflând inamici ori intenții ascunse acolo unde te așteptai găsești prieteni ori sentimente sublime.

Pe de altă parte, înainte de a face orice fel de acuzații care implică persoana iubită, asigură-te nu te lași condus de impulsul de a-ți lăsa emoțiile -ți guverneze starea de spirit. Nu acționa în urma impulsului de moment!

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Scorpion

În ochii tuturor celor care pot reprezenta o autoritate pentru tine, rămâi vizibil și observabil. Conștientizează acest lucru și încearcă profiți la maxim. Dar recomandabil este le și asculți sfaturile, le urmezi și te bazezi pe experiența de viață a acestora. Indicațiile lor te pot feri (printre altele) de neplăcerile provocate de parteneriatele nepotrivite în care este posibil fii implicat. Așteaptă-te primești o veste bună spre sfârșitul serii.

Săgetător

Prin natura ta ești un căutător, un aventurier. Pe lângă acest lucru, vrei ai șansa de a găsi toate răspunsurile cruciale ale vieții, dintr-o dată. Este o zi foarte bună pentru studiul concret, pentru a înțelege ceea ce numai inițiaților le-a fost permis, dar și pentru a aprofunda dogma religioasă. Nu exagera, totuși, este o zi în care este indicat ai grijă de propria-ți sănătate la fel de mult ca și de nevoia de cunoaștere!

Horoscopul săptămânii 17 – 23 ianuarie

Capricorn

-ți un calcul exact al datoriilor pe care le ai, astăzi este un bun moment de a afla la ce cote financiare te situezi. Trebuie obții o imagine de ansamblu a veniturilor tale, încercând conștientizezi care valori îți sunt cu adevărat necesare și care reprezintă doar un moft. Abia spre amiază vei reuși îți liniștești gândurile, observându-ți dorințele și intențiile. Te sfătuiesc nu faci promisiuni pe care nu le poți onora.

Vărsător

Foarte importante sunt astăzi conversațiile cu partenerii tai, cu persoana iubită ori cu cei care chiar înseamnă ceva pentru tine. Mai ales pentru toți acești oameni au pretenția ca tu îi asculți, le înțelegi motivațiile. Fii deschis astăzi, comunică și împărtășește-ți experiențele, în fond și în definitiv, nu este chiar atât de greu. E plăcut știi altora le pasa de tine, deci înțelege-i și pe ceilalți atunci când te vor coborî din sferele înalte pentru a le fi aproape.

Pești

Te afli în stare și ești în măsură rezolvi eventuale probleme legate de un parteneriat vechi, solid, probleme amânate la infinit. Beneficiezi de energia necesară pentru a înfăptui acest lucru. Totuși, chiar dacă un prieten te dezamăgește, nu lua acest lucru în seamă – este doar o neînțelegere de moment.

În alta ordine de idei, este o zi perfectă pentru a obține rezultate importante în muncă, deci folosește energiile oferite de Luna situata în Leu pentru a străluci. Cei care sunt mai tineri decât tine iți pot fi de un real ajutor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇