Horoscop zilnic: 16 mai

Horoscop zilnic: 16 mai

Berbec

Excelente momente pentru a te ocupa de aspectele financiare comune cu alții. Sigur că există nemulțumiri, temeri mai mult sau mai puțin fondate, însă depinde numai de tine să rezolvi totul în favoarea ta.

La prima vedere, toți așteaptă de la tine sfaturi, bani, bunuri sau favoruri. Însă, dacă ai să privești dincolo de perdeaua realității fizice, vei constata că ești un personaj important și de ajutor pentru ceilalți.

Taur

A te raporta astăzi la ceilalți și la acțiunile lor este o atitudine înțeleaptă. Ceilalți oglindesc personalitatea ta cu bune și cu altele mai puțin. De aceea, urmărește atent ce spun sau fac, mai ales partenerul de viață, colaboratorii din domeniul profesional și învață de la ei. Vei constata, pe măsură ce se scurg orele zilei, că, de fapt, filtrul tău personal blochează uneori situațiile și deciziile favorabile ție.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 mai

Gemeni

Cu toate că ai multe și mărunte de făcut, ce ar fi dacă ai schimba ordinea de realizare a treburilor cotidiene, atât acasă, cât și la serviciu. Un prieten apropiat sau cineva care te susține în demersurile tale socio-profesionale te poate ajuta în acest sens, fie oferindu-ți sfaturi valoroase, fie, pur și simplu, oferindu-ți o mână de ajutor.

Totul este să accepți și să te implici cu îndrăzneală în a face și altfel lucrurile.

ADVERTISING

Rac

Ești dornic de a oferi și primi iubire, afecțiune sau măcar aprecierile celor dragi. Chiar dacă toate acestea se vor lăsa așteptate, cel puțin tu ți-ai putea manifesta iubirea față de ceilalți, în diverse moduri. Spre exemplu, gândește-te ce-i bucură cel mai mult pe fiecare dintre cei dragi. Apoi, cu puțin efort și bunăvoință, vei găsi soluții rezonabile pentru a încânta sufletul fiecăruia dintre ei. Lasă deoparte criticile și provocările care te necăjesc.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Leu

Momentele petrecute acasă, printre membrii familiei, îți vor aduce alinare, idei bune și sfaturi deosebite. Un farmec aparte va învălui ziua, chiar dacă ești ocupat mult. Este posibil să iei legătură cu rudele aflate în țări străine sau să alcatuieşti planuri, fie pentru a vizita o rudă, fie pentru a primi tu vizite din partea celor dragi. Totul se învârte în jurul familiei și treburilor gospodărești. Spre seară, bucură-te de compania celor dragi.

ADVERTISING

Fecioara

Mentalul îți este răscolit, așa încât este dificil astăzi să menții discuții importante sau să iei decizii care te implică pe termen lung. Cu toate că multă lume va fi în preajma ta, depinde numai de tine să te menții într-o stare liniștită. Vorbește puțin, iar dacă ești nevoit să întocmeșți documente oficiale, să dai răspunsuri clare la diverse chestiuni profesionale sau personale, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Lecturile ușoare și amuzante îți sunt de mare folos.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Balanță

Este o zi în care ar fi bine să-ți verifici bugetul veniturilor și cheltuielilor. Se pare că din sfera profesională obții câștiguri fluctuante și nesatisfăcătoare. De aceea, gândește-te pe îndelete la noi variante de câștig, din munca ta desfășurată la un serviciu. Deocamdată ai avea șanse bune în contractarea unor colaborări noi sau, în cadrul celor deja existente, să faci schimbări în beneficiul tău. A doua parte a zilei îți aduce cheltuieli neașteptate.

ADVERTISING

Scorpion

Rezervă momente numai pentru sufletul tău. Bine ar fi să faci o retrospectivă a evenimentelor în care ești implicat și să observi punctele tari și pe cele slabe. Posibil ca sănătatea și locul de muncă să te necăjească cel mai mult. Însă acum ai șanse deosebite de a vedea clar lucrurile și de a te orienta spre noi orizonturi de abordare. Trasează-ți planuri noi, renunţă la relațiile și situațiile care te obosesc.

Oracolscop 16 – 22 mai 2022

Săgetător

Ești misterios și greu observabil în peisajul cotidian. Ar fi bine să te detașezi de forfota zilei și să te ocupi de tine. Poți alege un program ușor de îngrijire corporală sau o plimbare prin locuri preferate, alături de cineva drag și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită, pe cât posibil, analizele și consultațiile medicale. Există risc de erori. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine.

Capricorn

Prietenii te pot dezamăgi din te miri ce. Tendința de a te baza pe cei care îți promit ajutor necondiționat, atât în plan personal, cât și în plan profesional, îți poate crea tensiuni în relațiile cu membrii familiei. De aceea, fii prudent și circumspect vizavi de sfaturile sau propunerile persoanelor din anturajul prietenilor sau susținătorilor de la serviciu. Deocamdată, membrii familiei te pot ajuta mult în a selecta aceste relații.

Ipocrita și egoistul

Vărsător

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele importante din mediul profesional în care activezi. Vei fi nevoit să participi activ la dezbateri profesionale, poate chiar să prezinți singur ultimele realizări din segmentul profesional sau stadiul lucrărilor. Concetrează-ți eforturile pe aspectele relevante și prezintă-le cu încredere. Ai șanse mari să obții felicitările șefilor și sprijinul colegilor. Odihnește-te mai mult!

Pești

Ești preocupat de activități intelectuale și de discuții cu oameni bine pregătiți în diverse domenii de viață. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar, deoarece tensiunile mentale sunt accentuate. Ferește-te de planuri de anvergură în ceea ce privește propria ta instruire sau călătoriile. Îți sunt favorizate vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau lecturile amuzante.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇