Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai

Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai

Berbec

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, partenerului de viață sau a colegilor de serviciu.

Totuși, fii prudent, pentru că unii au interese ascunse sub masca binevoitoare de a-ți oferi ție ceva. Astfel că peste o vreme, nu prea scurtă, unele persoane îți pot cere sprijin material, moral sau emoțional cu dobândă.

Deschiderea unui nou capitol socio-profesional cu consecințe financiare majore, pe termen lung!

Taur

Dialogurile cu partenerul de viață și/sau cu partenerii profesionali vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare. Totuși, se finalizează o etapă partenerială. Este bine să ții cont și de sugestiile celorlalți, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale.

Cheltuieli pe facturi, taxe restante, dar și pe daune produse de cei apropiați. Prudență și măsură în toate!

Finalul săptămânii îți deschide un nou capitol de relaționare cu străinătatea, dar și pentru elevarea conștiinței.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase.

Câștigă în importanță segmentul financiar, în mod special veniturile pe care le poți obține dintr-o colaborare, moștenirile și cheltuielile comune cu alții. Pentru că se închide un capitol profesional, consecințele financiare vor avea efecte vizibile imediat și pe termen lung. Cele gândite și hotărâte în aceste zile vor lua amploare.

Rac

Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că, în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase.

Ziua de luni poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample.

Sănătatea este deficitară și pot intra în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Modificări parteneriale și cheltuieli comune cu alții.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Leu

Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Luni este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea, se pot produce avarii în spațiul locativ. Prudență, răbdare, toleranță!

În plan sentimental apar răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară.

Schimbări clare în segmentul muncii și al sănătății. Chestiunile parteneriale iar se evidențiază destul de zgomotos.

Fecioara

Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales luni. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta.

În plan sentimental se întrezăresc noutăți. Asta înseamnă că fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie începe una nouă, dar ceva mai târziu, peste o vreme. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar încă nu este momentul să acționezi.

Weekendul favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești.

Oracolscop 16 – 22 mai 2022

Balanţa

Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de luni pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsa atenției la detaliile importante.

Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură. Noutăți familiale, domestice și sentimentale.

Weekendul este favorabil hobby-urilor.

Scorpion

La începutul săptămânii ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală fluctuează mult, mai ales luni. La nivel personal se închide o etapă importantă, pe care o vei înțelege mai târziu.

Apar câștiguri din munca desfășurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispita cheltuielilor. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii vechi sau despre achiziționarea unor bunuri dorite de mult. Modificări în relațiile cu anturajul apropiat! Gândește-te bine pe cine mai păstrezi în preajma ta de acum încolo.

Acasă în familie este rost de treburi, în weekend.

Ipocrita și egoistul

Săgetător

Stările tale de spirit oscilează mult pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești, să mergi la controale de specialitate și să urmezi sfaturile specialiștilor.

Apar noutăți financiare la locul de muncă, este rost să obții venituri bune sau cadouri și susținere materială importantă. Însă nu este momentul să te gândești la investiții sau la achiziționarea unor credite. Deocamdată, ocupă-te de datoriile vechi. Weekendul îți aduce în preajmă prietenii apropiați, plus călătorii scurte.

Capricorn

O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Se finalizează o etapă de relaționare cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional.

Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului. Pot intra în discuție analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Provocarea perioadei analizate constă în deschiderea mentală și sufletească față de nou și progres. Rezistența la toate acestea provoacă multe distorsiuni în planurile existenței tale.

La finalul săptămânii se întrezăresc noutăți financiare și cheltuieli.

Vărsător

Relațiile și acțiunile socio-profesionale te solicită mult în această săptămână. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale, mai ales pe 16 mai. Foarte ușor, pe neobservate, ți se poate deteriora imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă.

Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune, astfel că îi poți asculta cu încredere, trecând peste faptul că unele aspecte abordate îți displac și acum le refuzi. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos.

Ai grijă de sănătate! Weekendul aduce revigorare și planuri personale noi. Este bine să-ți reorganizezi programul cotidian și felul în care abordezi evenimentele înconjurătoare.

Peşti

Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață pe parcursul acestei săptămâni. Gândurile, discuțiile cu ceilalți și acțiunile întreprinse au legătură cu schimbările majore care intervin încet, dar sigur în segmentul socio-profesional. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, studii, poți pleca pe neașteptate într-o călătorie-surpriză sau începi un curs planificat mai demult.

Imaginea ta în ochii celorlalți este controversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru. Noutăți în relațiile cu prietenii, unele interesante și de mare folos. Finalul săptămânii te predispune la interiorizare și odihnă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe