Horoscop zilnic: 15 iunie

Horoscop zilnic: 15 iunie

Berbec

O zi axată pe carieră, pentru că Luna este în Capricorn și îți stimulează interesul pentru muncă. Astăzi ești atent la detalii, riguros și perfecționist, sau cel puțin așa ar trebui să fii, pentru a ajunge la rezultatele urmărite de tine și așteptate de șefii sau colaboratorii tăi.

Chiar dacă ești într-o perioada favorabilă și din punct de vedere al acumulărilor materiale, astăzi ar trebui să-ți iei gândul de la bani. Ei vor veni oricum ca o consecință a muncii bine făcute.

Taur

O zi în care ții foarte mult la dreptate și adevăr, ești foarte atent la tot ce spui și știi să te conformezi cu rigurozitate tuturor regulilor de la serviciu sau din comunitatea din care faci parte. Practic, este o zi a conformismului, a smereniei și înțelepciunii.

În acest context, îți poți manifesta recunoștința pentru cineva care te-a ajutat sau îți poți îndrepta niște greșeli față de o persoană dragă.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 iunie

Gemeni

Luna este plasată astăzi în Capricorn, crescându-ți interesul pentru tot ce face partenerul de viață. Aș spune că te concentrezi mai puțin pe reușitele și evoluția ta, și mai mult pe cele ale partenerului. Probabil simți că ești într-o perioada de stagnare și că nu se întâmplă mai nimic în ce te privește și atunci toată atenția ta se îndreaptă spre cel de lângă tine.

Partea cea mai frumoasă este că se poate conta pe tine, pentru că ești de un real și valoros sprijin.

ADVERTISING

Rac

Se poate vorbi despre o importanţă majoră a relațiilor sociale, în viața ta. De fapt, astăzi aș spune că nu e vorba despre relații sau cunoștințe noi, ci mai curând despre reactivarea unora mai vechi. Cu alte cuvinte, este o zi în care ai șansa de a te reîntâlni sau de a relua legătura cu o persoană din trecut, eventual mai în vârstă, care va juca un rol important într-un proiect sau te va sprijini în evoluția profesională.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Leu

Pentru tine, ziua de astăzi este axată pe muncă asiduă. Ai multe responsabilități pe cap și tocmai de aceea este necesar să fii riguros, precaut și organizat. Totuși, la primele ore ale zilei, este posibil să ai niște nemulțumiri care vizează fie o neglijență a ta care dă totul peste cap, fie defectarea unui instrument de lucru. Din fericire, reușești să depășești momentul și să îndrepți lucrurile într-un mod admirabil.

Adevărul este că ceea ce te motivează cel mai mult sunt beneficiile materiale care ar putea veni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ești foarte tranșant și ferm atunci când vine vorba despre sentimentele tale sau despre poziția ta într-o relație afectivă. Astăzi probabil vei pune capăt unei situatiii incerte sau apăsătoare. Sau vei da cărțile pe față în ce privește sentimentele, emoțiile și intențiile tale. Practic, reușești în sfârșit să te faci înțeles și ai posibilitatea de a stabili noi repere de relaționare, mai clare decât până acum și pe termen lung.

Oracolscop 13 – 19 iunie 2022

Balanță

Luna în Capricorn vorbește despre spirit de conservare, dorința de securitate, nevoie de odihnă și disponibilitate pentru a-i ajuta pe cei apropiați. Nu este o zi potrivită pentru activități solicitante sau pentru deplasări, ci este de preferat să cauți mediile liniștite, să te orientezi către activități casnice și în mod special să acorzi mai multă atenție sănătății și să îți oferi mai mult timp de odihnă.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, este o zi care necesită acuratețe în comunicare și transmiterea informațiilor, pentru că altfel se pot strecura tot felul de greșeli, mai ales în documente sau corespondență. Așadar, fii atent ce scrii și cum scrii, citește de două ori un document înainte de a-l trimite mai departe, asigură-te că mesajele tale sunt înțelese corect și ajung la destinație în timp util.

Oricum se pare că în a doua parte a zilei te vei ocupa de îndreptarea unor greșeli de acest gen și vei lua parte la niște discuții clarificatoare cu un coleg sau un prieten.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Săgetător

Banii sunt în centrul atenției tale. Probabil că te gândești cum să reorganizezi bugetul familiei, astfel încât să poți face față cheltuielilor sau tragi speranța că vei câștiga mai mult în următoarea perioada.

Numai că pentru a câștiga mai mult este nevoie ca astăzi să schimbi ceva în atitudinea față de muncă sau de șefi. Poate că e nevoie să fii mai responsabil sau poate că a venit momentul să-ți ceri drepturile salariale cu mai multă fermitate.

Capricorn

Luna tranzitează semnul tău zodiacal, iar influențele ei sunt frumos nuanțate și de alte planete, cu rol important în zona iubirii și aspirațiilor. Aș spune că este o zi a analizei și cântăririi unor decizii pe care dorești să le iei, fie cu privire la o relație sentimentală, fie în legătură cu domeniul profesional. Practic, îți dorești să obții ceva, aspiri la ceva și cauți cea mai corectă și scurtă cale spre acel ceva. Poate fi vorba de atenția cuiva, de o funcție mai înaltă sau respectul celor cu care lucrezi.

Vărsător

O zi destul de delicată din punct de vedere psihic și emoțional. Asta pentru că ai tendința să fii pesimist, să te valorizezi mai puțin, să te lași pradă grijilor și angoaselor, în mare parte nejustificate. Poate că ar fi bine ca astăzi să nu te angajezi în activități foarte solicitante, să nu ai așteptări foarte mari și să fii mai indulgent, atât cu tine, cât și cu cei din jur.

Observă evenimentele de pe margine, fără să te implici emoțional, fără să reacționezi și, mai ales, fără să iei decizii importante.

Pești

Tinzi să fii ușor suspicios, în privința unui prieten sau unei cunoștințe, care a promis că-ți face un serviciu. De asemenea, este posibil să constați că unele cuvinte rostite de tine au fost înțelese greșit de ceilalți, ceea ce a dat naștere la o serie de greșeli în derularea unui proiect.

Pentru a clarifica neînțelegerile, pentru a repara greșelile, dar și pentru a te echilibra emoțional, se pare că ai nevoie de sprijinul unei persoane mai în vârstă, care apare exact la momentul oportun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇