Horoscop zilnic: 14 iunie

Horoscop zilnic: 14 iunie

Berbec

Poate că ești mult prea precaut astăzi. De aici și multitudinea de ocazii ratate – ocazii de a învața ceva nou și de a te dezvolta în consecință. Este posibil ca acțiunile celor din jur să îți trezească niște emoții lăuntrice de care habar nu aveai că ești capabil. Apără-ți interesele, dar nu exagera, pentru că riști să faci rău altora, fără a-ți da seama și fără intenție.

Taur

Nu te grăbi să acționezi; rezervă-ți săptămâna care vine pentru acest lucru. În principiu, ziua de astăzi ar fi bine dacă ai petrece-o în compania unor prieteni foarte buni sau a fraților/surorilor. În altă ordine de idei, foarte posibil este ca banii să vină la tine prin intermediul persoanei iubite. Caută și soluții alternative pentru o creștere a bugetului. 

Horoscopul săptămânii 13 – 19 iunie

Gemeni

Forțat de împrejurări să îți reevaluezi nu doar relația în care ești implicat, ci și parteneriatele sau asocierile de afaceri, reușești cu ușurință să afli acele răspunsuri de care ai nevoie pentru a avansa, deși numai de gânduri negre sau complexe nu aveai chef. Nu te preface că totul este perfect așa cum este; te-ai minți pe tine însuți. Pregătește-te pentru schimbare.

ADVERTISING

Rac

Se pare că îi inspiri pe toți, astăzi; tu ești persoana de care este nevoie pentru ca cei din jur (și în special cei de la locul de muncă) să se simtă fericiți. Buna ta dispoziție este ca un nectar și zâmbetul tău deschide uși ale sufletelor. Cu toate acestea, dacă simți că ceva rău este pe cale să se întâmple, alege să privești în viitor; nu mai ai motive de tristețe, așa cum ai avut până acum.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Leu

Îți dorești ca, în relația ta, lucrurile să se dezvolte din ce în ce mai bine și mai frumos? Sau, ești îndrăgostit și simți că trebuie să faci primul pas? În această zi poți urma orice fel de gând constructiv pe care îl ai. Este o zi a bucuriei și a împlinirii - cel puțin așa ar trebui să fie pentru tine. Și, orice ai alege, ascultă-ți sufletul și intuiția. Logica nu este un prieten de nădejde, nu astăzi, cel puțin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

O zi în care ai tendința de a-ți lua viața mult prea în serios. Poate că ar trebui să râzi ceva mai mult și să te liniștești, zâmbind alături de cei dragi, nicidecum făcându-ți probleme pentru situații aparent problematice, a căror rezolvare nu îți este încă la îndemână. O zi în care este mai important să știi unde vrei să ajungi decât ceea ce ai de făcut pentru a reuși să ajungi acolo.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Balanță

Probabil că astăzi vei avea de-a face cu o multitudine de situații contradictorii, indicat fiind să rămâi detașat de acestea. Amintește-ți că din toate avem câte ceva de învățat. Orice abordare ai alege, aceasta trebuie să fie cât mai practică posibil. Și da, într-adevăr, nu poți rezolva toate problemele pe care le întâlnești sau care există în lume, de unul singur.

ADVERTISING

Scorpion

Toate emoțiile tale interioare, toată suferinţa pe care ai avut-o, până acum, pot răzbi asemeni unui vulcan în această zi, în ceea ce te privește. Cu toate acestea, însă, multe se pot realiza dacă tragi aer în piept, înainte de a decide să acționezi, în vreun fel. Evită să mai depinzi de părerile altora și ia-ți înapoi toată energia din trecut.

Săgetător

Ai tendința de a-ți urmări și asculta mai mult instinctele decât bunul simt și măsura în toate. De aici și sfatul de a nu te retrage din compania celor care-ți sunt dragi, doar pentru că totul nu decurge așa cum tu vrei sau cum ți-ai propus. Fii deschis și lasă-te în voia Lui, a Celui de Sus, pentru că surprize frumoase îți sunt rezervate, aici, în această lume.

Oracolscop 13 - 19 iunie 2022

Capricorn

O zi în care îți este recomandat să pășești pe crestele înalte și tăioase, ale munților, cu eleganţa unei balerine, evitând să te uiți înapoi, în trecut; riscul de cădere este crescut. Multe sunt cele care îți sunt aduse la suprafață, astăzi, realizând cam ce anume ai făcut greșit până acum și care este drumul pe care, de acum încolo, trebuie să îl urmezi. Păstrează-ți inima pură și sufletul liniștit.

Vărsător

Cam tot ceea ce astăzi se întâmplă are legătură fie cu prietenii tăi sau cu anturajul în care te afli, fie cu planurile de viitor pe care intenționezi a le face. În același timp, semne și informații primești pe toate "canalele" de comunicare, doar de tine depinde pe care dintre acestea îl reții. De aici și sfatul de a-ți păstra mintea limpede și atenția concentrată pentru cât mai mult timp.

Pești

Se pare că, cel puțin la prima vedere, ai parte de o zi excelentă pentru afaceri. Dominat de hotărâri luate cu ceva timp în urmă, nu vrei să mai rămâi în spatele altora pentru nimic în lume. Nu conteni a-ți urma visele; cât de curând veștile bune și șansele de a obține ceea ce ți-ai propus se vor înmulți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇