Horoscop zilnic: 14 ianuarie

Horoscop zilnic: 14 ianuarie

Berbec

Ziua de astăzi este excelentă la capitolul comunicare. Poți discuta cu un șef despre nemulțumirile tale din domeniul profesional. Cei din jur te pot înțelege și ajuta în consecință. Un prieten apropiat îți poate da veșți alarmante despre locul de muncă. Nu asculta chiar tot ce ți se spune.

În a doua parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să mergi în vizită la rude. Programează-ți atent activitățile pentru toată săptămâna, întrucât vei avea parte de multe evenimente.

Taur

Pentru astăzi, astrele îți recomandă să te ocupi de cheltuielile cotidiene. Se pare că ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atenție că sunt sume mici și ar trebui să cheltuieșți doar strictul necesar.

Pe de altă parte, se zvonește că ți se vor îmbunătăți veniturile din muncă proprie. Ai răbdare, deoarece peste câteva zile chiar poți discuta cu șefii poziția și remunerația ta la locul de muncă. Spre seară delectează-ți sufletul cu o plimbare în aer liber sau cu o carte amuzantă.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Gemeni

Astrele te ajută să îți pui în valoare personalitatea, oferindu-ți energie, idei bune și parteneri care să te ajute.

Dorința de a cheltui ceva bani pentru sufletul tău este destul de mare. Încearcă să te orientezi către ce ai nevoie și evită cumpărăturile extravagante. S-ar putea să te gândeșți la afaceri, însă reține că nu ai susținere în acest sens. Norocul la bani începe să slăbească, așa încât noțiunea de economie ar trebui să primeze.

ADVERTISING

Rac

Ești foarte sensibil astăzi, așa încât bine este, mai ales în prima parte a zilei, să stai deoparte de iureșul cotidian. Ocupă-te doar de activități ușoare și încearcă să comunici cât mai puțin cu ceilalți. Sufletul tău are nevoie de odihnă și de o reorientare a priorităților.

Faptul că se apropie Luna plină în semnul tău îți poate da stări de neliniște și insomnii. Recomandabil ar fi să întâmpini acest aspect cu bucurie și cu planuri noi de viață. Spre seară îți revine tonusul și pofta de a trăi, bucurând anturajul cu prezența ta.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Leu

Se pare că ziua de astăzi este dedicată prietenilor și protectorilor. Dialoguri, vești, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit să selectezi cu atenție doar ce îți este de folos. Există divergente de opinii și concepte între tine și ceilalți, însă sunt aspecte pasagere și nu trebuie să le iei în seamă.

În după-amiaza zilei organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Ai grijă de sănătatea ta, deoarece organismul este destul de obosit.

ADVERTISING

Fecioara

Fiind prima zi a săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de domeniul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef. Indicat este să fii atent la ce ți se spune, întrucât se întrezărește mult de lucru la serviciu. Gândește-te la un plan al activităților pentru cel puțin patru sapatamani de acum încolo. Poți avea senzația că îți slăbește puterea și poziția socială, însă este o senzație de moment.

Spre seară, întâlnește-te cu prietenii și comentează evenimentele petrecute. S-ar putea să primești sfaturi importante.

Oracolscop 10 – 16 ianuarie 2022

Balanță

Relația cu străinătatea este accentul zilei pentru tine. Te poți ocupa cu succes de călătorii în afară granițelor țării sau de studii pe termen lung. Dacă apar nemulțumiri legate de acestea, treci peste, deoarece sunt pasagere.

Îndreaptă-ți atenția către laturile spirituale ale vieții, pentru că sufletul tău tânjește după preocupări culturale. Îți poți îmbogăți bagajul de cunoștințe prin vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unei piese de teatru sau prin participarea la cursuri și seminarii cu teme spirituale. Explică-le celor dragi doleanțele tale și vor fi alături de tine.

ADVERTISING

Scorpion

Chestiunile bănești sunt preocupările importante ale zilei. Este vorba despre banii altora, cum ar fi taxe, impozite, datorii de orice fel sau relații cu instituții bancare. Recomandabil este să îți verifici situația financiară și să îți achtiti datoriile, deoarece dispui de suficienți bani. Poate vrei mai mulți, însă învață să te mulțumești cu ce ai și să folosești atât cât îți trebuie.

În a doua parte a zilei indicată este vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărți cu temă spirituală.

Săgetător

Parteneriatele și colaborările îți deschid săptămâna. Este o zi propice de a discuta cu partenerul de viață sau de afaceri despre bani sau probleme domestice. S-ar putea ca discuțiile să se poarte pe un ton neprietenos, însă păstrează-ți calmul și fii atent la ce spun ceilalți. Poți afla informații noi despre un parteneriat.

Indicat este să îți stabilești clar poziția în toate colaborările și să elimini din sfera ta de interes pe cele care nu te reprezintă.

Capricorn

Pentru tine este o zi delicată la capitolul sănătate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, așa încât fii cât mai discret. La serviciu treburile te solicită, iar colegii și șefii au mari pretențîi de la tine. Restricțiile din sfera muncii persistă și asta te nemulțumește mult. Selectează prioritățile și încearcă să te detașezi de capitolul muncă.

Spre seară te vei simți mai bine, însă odihnește-te și folosește doar tratamentele naturiste pentru îmbunătățirea sănătății.

Vărsător

Buna dispoziție, aventura și pofta de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec și diplomație reușești să elimini neplăcerile.

Alții au preocupări legate de copii. Aceștia își pot supăra părinții Vărsători cu năzbâtiile lor, dar nu sunt motive îngrijorătoare. În a doua parte a zilei, astrele te îndeamnă să îți orientezi eforturile către activitățile de la locul de muncă.

Pești

Casă și familia au astăzi nevoie de ajutorul tău. Ai spor la treburile domestice, așa încât încearcă să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare.

Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența și discernamatul te vor ajuta să îi mulțumești pe toți. Dorul de copilărie și personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă. Atenție la sănătate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇