Horoscop zilnic: 13 mai

Horoscop zilnic: 13 mai

Berbec

Pe tot parcursul zilei de astăzi, însă mai ales în prima parte a zilei, tinzi să fii irascibil și capricios, astfel că cei din jur îți vor intra cu greu în voie. Parcă nimic nu-ți convine, totul ți se pare pe dos, iar din cauza acestei stări de nervozitate, e foarte puțin probabil să-ți iasă ceva bine. Totuși, este o zi bună pentru a propune cuiva o colaborare sau pentru a pune la punct niște lucruri, în relația conjugală.

Taur

Ziua de astăzi poate fi destul de dificilă în ce privește activitățile profesionale și atmosfera de la serviciu. Pe de o parte, îți cam lipsește entuziasmul, din cauza oboselii acumulate, iar, pe de altă parte, ești și destul de nemulțumit, din cauza volumului de muncă din ce în ce mai mare care a căzut pe umerii tăi. Nici relațiile cu colegii nu sunt tocmai grozave, așa că nu e cazul să cauți vinovați printre ei. Fii rezervat și tolerant.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Gemeni

Sub aspect sentimental ziua de astăzi poate fi frumoasă. Cu experiențe incitante, romantism și pasiune, chiar dacă este presărată, pe alocuri, și cu ceva discuții aprinse. Însă sub aspect financiar ai face bine să fii cumpătat, pentru că altfel riști să cheltuiești și ultimul leu pe tot felul de capricii și plăceri personale. Nu este momentul potrivit nici pentru speculații financiare sau pentru demararea unei afaceri.

ADVERTISING

Rac

Este posibil ca astăzi să ai de luat o decizie importantă cu privire la carieră sau să te ocupi de niște sarcini care necesită mult timp sau deplasări în afară orașului. Oricum profesia ocupă primul loc în prioritățile tale, motiv pentru care pot apărea nemulțumiri în familie. Categoric ai nevoie de sprijinul și înțelegerea celor dragi în această perioada agitată, așa că încearcă să-ți exprimi deschis dorințele și așteptările.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Leu

O zi bună pentru activități didactice și educative, pentru strângerea sau ordonarea unor date și pentru semnarea de acte oficiale. Este posibil să ai niște surprize, în ce privește negocierea unui contract sau obținerea unui document, în sensul că apar elemente noi care dau peste cap planurile și așteptările inițiale. Ar fi foarte bine, dacă ai putea amână discuțiile sau demersurile de acest gen, până după-amiază, când există șanse mai mari de rezolvare pe cale pașnică.

ADVERTISING

Fecioara

Îți dorești să ai libertate și independență, mai ales pe plan financiar. Acesta este scopul care te mobilizează și te face să împingi un pic lucrurile înainte, în intenția de a face cât mai multe, în cât mai scurt timp. Totuși, atitudinea aceasta nu este tocmai potrivită acum, pentru că poți să strici relația cu un partener  sau poți face alegeri greșite. Resursele materiale ar trebui conservate cât mai bine.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Balanță

Astăzi tinzi să dai prea multă importanţă părerilor celor din jur și ești foarte sensibil la critici. Astfel, riști să-ți pierzi încrederea în tine și în alegerile pe care le-ai făcut sau urmează să le faci. Încearcă să te focusezi mai mult pe tine decât pe ceilalți, adică să faci ce simți și nu ce vor sau așteaptă alții. Este o zi care face apel la luciditatea ta caracteristică, la calm și detașare.

ADVERTISING

Scorpion

În mod cert, această zi îți aduce foarte multă energie și este foarte important cum alegi să o consumi și spre ce o canalizezi. Curajul îți este stimulat de asemenea, prin urmare, poți realiza lucruri extraordinare în ce privește munca, serviciul, responsabilitățile zilnice. În schimb, dacă nu consumi această energie prin muncă sau activitate fizică intensă, rișți să fii o țintă uşoară pentru iritabilitate, furie și chiar accidente, mai ales la locul de muncă. Conflictele ar trebui evitate, iar mânuirea utilajelor și a obiectelor ascuțite sau tăioase necesită atenție sporită.

Horoscopul lunii mai 2022

Săgetător

Astăzi tinzi să-ți disipezi atenția în mai multe direcții și să-ți consumi inutil energia cu tot felul de nimicuri cotidiene. Practic, te agiți mai mult decât e cazul, amplificând semnificația unor lucruri, iar asta îți distrage atenția de la scopurile importante. Se poate spune că lucrurile și viața ți se întâmplă, în loc să le faci tu să se întâmple. Este, așadar, momentul să reflectezi mai serios și profund la ce anume îți dorești cu adevărat și la cine ești sau vrei să devii.

Capricorn

Activitățile relaxante sau distractive ți-ar prinde foarte bine astăzi. În orice caz, nu este o zi propice angrenarii într-o competiție sau demersurilor profesionale solicitante. Cel mai important devine acum pentru tine să ai relații personale și profesionale armonioase și acesta ar trebui să fie scopul central al acestei zile. De exemplu, poți contribui la atenuarea unor animozități în famile sau te poți concentra asupra relației de iubire, care îți oferă cele mai mari satisfacții.

Oracolscop 9 – 15 mai 2022

Vărsător

Ești sincer, direct și combativ. Spui exact ceea ce gândești, fără ocolișuri și fără să-ți faci griji că vei fi judecat sau că vei sfârși prin a fi evitat de cei din jur. Cu alte cuvinte, ești tu însuți, indiferent ce se întâmplă în jurul tău și ignorând așa-zisele principii morale, pe care le consideri depășite și limitative. Totuși, încearcă să fii ceva mai permisiv și să-ți exprimi părerile fără vehemență. Iar dacă ai planificat vreo călătorie pentru astăzi, fii prudent.

Pești

Astăzi, tinzi să ai așteptări foarte mari de la partener, mai ales într-o chestiune de ordin financiar. Însă din cauza comunicării defectuoase, pot apărea neînțelegeri. Încearcă să fii mai explicit și mai clar în comunicare, ca să eviți aceste situații neplăcute. În ce privește segmentul financiar, nu este un moment bun pentru investiții sau decizii legate de administrarea bugetului.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇