Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Berbec

Indiferent de ce călătorie ai vrea faci astăzi, ar fi bine dacă nu te-ai grăbi pleci la drum, cel puțin nu în prima parte a zilei. Fii cu băgare de seamă, mai ales dacă prietenii tăi au un program – este posibil ca acel program nu fie potrivit pentru condiția ta fizică. Găsește raportul ideal între a face ceea ce îți dorești tu și te face fericit, dar și ceea ce îți este impus.

Taur

Evită orice fel de conflict, astăzi, cu cei în vârstă sau cu figurile autoritare. Așteaptă-te la întârzieri și la amânări în ceea ce privește finanțele. Prin extensie, nu îți investi resursele cu prima ocazie, indiferent de cât de tentant pare. Riscurile de pierdere sunt crescute. În ceea ce privește sănătatea ta, cu cât te ocupi mai repede și mai bine de tine, cu atât mai liniștit vei fi în viitorul apropiat.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Gemeni

O zi în care trebuie ții cont de toate responsabilitățile pe care le ai, nelăsând nimic nerezolvat în urmă. Căci chiar dacă te-ai afla în paradis tot nu scapi de îndatoriri. Ceea ce trebuie faci vei face oriunde te-ai afla, în orice context. Este de preferat încerci a înfăptui chiar mai mult decât atât, căci va veni un moment - în curând - în care tu vei savura libertatea, iar alții vor munci din greu.

ADVERTISING

Rac

O zi în care, la locul de muncă, totul decurge conform planului prestabilit. Cu toate acestea, este indicat să fii flexibil pentru a te putea adapta unei eventuale situații de moment. În schimb, acasă este posibil întâmpini tensiuni și - în caz extrem - certuri. Evident, va fi nevoie de tine pentru a media conflictele. Ceea ce ai de făcut este acorzi circumstanțe atenuante oricăreia dintre părțile implicate.

Leu

Evită a te comporta asemeni unui protector prea zelos, astăzi. În același timp, chiar dacă cei cu care interacționezi sunt încăpățânați și - aparent - de neclintit în ceea ce privește deciziile pe care le iau, nu uita simpla ta prezență va dinamiza și mai mult lucrurile. În ceea ce privește sănătatea, asigură-te de buna funcționare a organelor din zona abdominală.

Mesajul Îngerilor pentru luna IANUARIE 2022

Fecioară

Trecutul a trecut. În consecință, nu permite gândurilor negre sau regretelor îți întunece ziua. Totul se rezumă la alegeri, iar cele făcute până acum nu mai pot fi schimbate. De prisos a menționa este nevoie de atenție și de inspirație de acum încolo. O zi perfectă pentru a analiza cu simț de răspundere ce anume aduci atât tu, cât și partenerul tău în relația pe care o construiți.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Cei cărora trebuie le acorzi atenția ta, astăzi, sunt frații sau surorile tale. Oameni pentru care a-ți dedica resursele (fie este vorba despre timp, fie este vorba despre bani) reprezintă cea mai bună alegere și investiție. În schimb, în ceea ce privește comunicarea, cu greu reușești te faci înțeles. Rezervă-ți timp pentru explicații și argumentări, evită a-i lăsa pe interlocutori în ceață.

Scorpion

O zi în care senzitivitatea-ți accentuată te face îi percepi pe cei din mediul în care te afli drept agasanți. Probabil doar într-un loc lipsit de oameni ai putea fi fericit și te-ai simți în siguranță. Dar cum nu întotdeauna acest lucru este posibil sau dezirabil, amintește-ți totul în lumea aceasta se bazează pe echilibru. Context în care este indicat armonizezi locul în care te afli cu diplomație și tact.

Săgetător

În cazul tău, astăzi, nicidecum noaptea nu-ți va fi sfetnic bun. Ci zorii zilei și dimineața, perioada de maximă dinamizare a zilei. De asemenea, e o zi în care a-ți asculta prietenii este de bun augur. Ceea ce ai tu de făcut, însă, în ceea ce-i privește pe aceștia și relațiile cu ei este îți păstrezi integritatea cu orice preț. Și încă ceva: nu lua personal ceea ce ți se spune.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Capricorn

Faptul te răzgândești din minut în minut nu îți este deloc caracteristic. Cu atât mai puțin cu cât, tocmai astăzi, cei din jur par a avea nevoie de un sprijin din partea ta. Pentru a-i împăca pe toți, inclusiv pe tine, încearcă răspunzi solicitărilor doar atunci când ești în stare dai cele mai complexe și obiective răspunsuri. Nu cheltui peste măsură.

Vărsător

O zi în care ai tendința de a ascunde multe dintre cele știute. În definitiv, și secretele au rolul lor. Și poate este mai bine nu te găsești implicat în dispute, mai ales verbale și în special în a doua parte a zilei, căci riști fii catalogat drept utopic. Dar cum în orice legendă există și un sâmbure de adevăr, ar fi bine dacă nu ai evada în lumea ta, rămânând conectat la realitatea obiectivă.

Pești

A te simți intimidat, astăzi, indiferent de cât de puternici sunt oamenii cu care ai de-a face, este complet eronat și deloc constructiv pentru tine. A-ți păstra convingerile presupune a-ți păstra integritatea, ceea ce este favorabil evoluției tale pe plan social. Cu cât oamenii sunt mai sensibili, cu atât mai "atinși" se pot simți de puterea care se regăsește în vorbele tale. Stai alături de cei pe care îi iubești.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇