Horoscop zilnic: 1 iunie

Horoscop zilnic: 1 iunie

Berbec

Luna se mută în Rac și aduce odată cu ea stări emoționale schimbătoare și frământări interioare, legate de o noutate apărută în mediul profesional, cu care nu prea ești de acord. Este o zi care te solicită foarte mult din punct de vedere emoțional și ar fi bine să amâni orice răspuns important și orice decizie legată de planul profesional.

Taur

Luna e în Rac, în zona comunicării, și este posibil să intri foarte ușor în conflict, cu un coleg sau cu un superior. Recomandarea Astrocafe.ro este să încerci să fii flexibil, discret și permisiv, pentru că altfel riști să strici o relație importantă, doar pentru că nu ești dispus să accepți și alte puncte de vedere în afară de ale tale.

Horoscopul lunii iunie 2022

ADVERTISING

Gemeni

Astăzi este posibil să se instaleze o stare de nemulțumire, frustrare și chiar înverșunare, din cauza unei probleme financiare. Este foarte important  să rămâi detașat în orice situație, pentru că, dacă iei decizii sau acționezi având această stare emoțională, este posibil să greșești, respectiv să te alegi cu o pagubă.

Rac

Pe măsură ce te apropii de ora prânzului, apar evenimente care te solicită, mai ales din punct de vedere emoțional. Poți fi invitat la o întâlnire, la o ședința sau o negociere, de care pot depinde imaginea ta, credibilitatea sau ascensiunea profesională pe viitor. Deși aceste evenimente pot fi aducătoare de stres, având în vedere importantă lor, încearcă să nu forțezi lucrurile și lasă-le să se așeze cum e mai potrivit.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie

ADVERTISING

Leu

Luna se instalează în Rac, într-o zona nu tocmai confortabilă pentru tine, și este posibil fie să te simți obosit, fie să te confrunți cu o problema de sănătate, fie să te lași pradă gândurilor negre legate de o alegere profesională făcută în trecut. Așadar, e bine ca astăzi să eviți suprasolicitarea și să ai mai multă grijă de tine.

Fecioara

Astăzi te pot încerca tot felul de nemulțumiri legate de poziția ta socială, pentru că tinzi să minimalizezi rezultatele la care ai ajuns și să te raportezi la ceea ce au alții în acest moment. Atenție la tendința spre gelozie și posesivitate, atât în relația de iubire, cât și în cele cu alte persoane dragi.

Oracolscop 30 mai – 5 iunie

ADVERTISING

Balanța

Este posibil să te confrunți cu temeri care vizează zona profesională. Fie aspiri la o nouă poziție și ți-e teamă că n-o vei obține, fie ai senzația că nu ești recunoscut pentru muncă depusă, fie nu mai ești mulțumit de locul în care te afli.  Sfatul Astrocafe este că, în loc să-ți canalizezi energia spre exterior, fiind reactiv, mai bine este să te uiți ce măsuri ai putea lua acum, pentru a-ți atinge obiectivele înalte.

Scorpion

Luna se instalează în Rac și poate apărea necesitatea rezolvării unor probleme administrative sau efectuării unor demersuri juridice. Toate aceste activități se pare că necesită un mare consum energetic și mult efort. Este o zi care cere corectitudine, respectarea unor reguli stricte impuse de sistem sau de o instituție din care faci parte, ceea ce n-o să-ți prea placă.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Săgetător

Luna se instalează în Rac, în zona resurselor altora, și este posibil să te lași mult prea ușor pradă supărării, atunci când nu primești ceea ce cineva ți-a promis sau când nu ești ajutat, în măsura în care îți doreșți sau te aștepți. De fapt, este o zi în care ar trebui să te gândești dacă nu cumva așteptările tale în ce-i privește pe cei din jur nu sunt prea mari.

Capricorn

Astăzi este posibil să se atenueze entuziasmul și să apară tot felul de blocaje, mai ales în comunicarea cu cei din jur. Adevărul este că lucrurile nu sunt atât de grave, doar că, privite prin filtrul emoțiilor tale, par imposibil de descălcit. Orice s-ar întâmpla, nu intra în panică, ci ai răbdare până apar soluțiile.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Vărsător

E posibil să te simți copleșit de numărul sarcinilor care cad pe capul tău. Probabil că va trebui să te conformezi cerințelor de la serviciu, să respecți niște directive noi sau să te supui unor reguli stricte, iar asta nu-ți place deloc. Sfatul Astrocafe ar fi să încerci să te achiți cât poți de bine și să te abții de la comentarii vehemente.

Pești

Atenția se mută asupra relației de iubire sau a unui proiect care s-a împotmolit. Astăzi, emoțiile sunt foarte intense și ai tendința să judeci totul prin prisma acestora. De aceea, e posibil să te simți neînțeles de către persoana iubită sau să ai senzația că ești de unul singur. Încearcă să privești lucrurile ceva mai detașat și nu te grăbi să tragi concluzii, nici despre tine și nici despre cei din jur.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇