Horoscop de weekend: 14 - 15 mai

Horoscop de weekend: 14 - 15 mai

Berbec

Relaționarea cu ceilalți este deficitară la finalul acestei săptămâni. Provocările venite mai ales dinspre partenerul de viață îți dau de gândit. Țîne cont de părerile celorlalți, însă ai în vedere și ideile tale. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ai medita puțin pe seama faptului că tu ești cel care trebuie să-și schimbe atitudinea și felul în care privește relațiile cu ceilalți. Serile acestor zile transformă-le în sărbătoare alături de cei dragi.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Taur

Ar fi bine să te oprești din treburile cotidiene și să-ți vezi de sănătate. Echilibrează-ți eforturile și la nevoie cere sprijinul celor apropiați, mai ales în activitățile care presupun efort fizic mare. Ești vulnerabil și sensibil la remarcile sau reacțiilor celorlalți. Controlează-ți stările de spirit, pentru că sunt momente pasagere și le pot depăși cu putina bunavoință. Odihna, remediile naturiste, aerul curat și detașarea de cotidian te ajuta cel mai mult.

Gemeni

Capitolul amoros și relația cu copiii îți vor capta toată atenția și eforturile în acest weekend. Posibil ca datorită unui membru al familiei să reușești parțial să desfășori activități distractive alături de persoana iubită. Bine ar fi să-ți faci timp și pentru familie și pentru distracțiile dorite sau propuse de cei dragi. Însă, ai grijă să eviți extravaganțele și situațiile frivole. Niscai discuții furtunoase pot apărea de la cheltuielile comune.

ADVERTISING

Rac

Casa și familia te atrag în mod special la finalul acestei săptămâni. Membrii familiei, rudele te așteaptă cu drag. Vorbele lor dojenitoare îți vor aduce de fapt informații utile, pe de o parte, iar pe de altă parte, îți vor aminti de vremurile copilăriei. Totuși, ai grijă să eviți nostalgia profundă. Bucură-te de compania celor dragi și alcătuiește planuri de viitor alături de ei. Cel mai mare succes îl au planurile domestice.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Leu

Sunt zile bune pentru întâlniri cu neamurile și cu persoanele din anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții interesante, dezbateri furtunoase pe teme sociale, dar și pe frivolități. Ferește-te să-ți expui părerile și să te implici emoțional în subiecte care te depășesc. Pe de altă parte ai șanse de a călători pe distanțe scurte, fie în vizită la prieteni, fie pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale.

ADVERTISING

Fecioară

Zilele acestea vor interveni cheltuieli, atât pentru cele necesare traiului cotidian, cât și pentru a oferi cadouri celor dragi. Chibzuiește fiecare ban și ferește-te de extravaganțe. Gestionarea bugetului disponibil îți revine numai ție, așa încât ia-ți în serios acest rol. Cei dragi vor urma, cuminți, instrucțiunile tale vizavi de cheltuieli, consumuri sau planuri de investiții. Ar fi bine să ai în vedere și plata facturilor restante sau altor tipuri de datorii.

Balanță

La finalul acestei săptămâni detașează-te de cotidian, vizitează locuri sfinte și bucură-te de compania celor dragi. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi, de aceea ia-ți măsuri de precauție și îngrijește-te mai mult. Într-o stare de pace și liniște interioară vei obține revelații deosebite vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat. Mai mult decât atât, vei descoperi soluții la tot ce te frământă. Profită de energia acestor zile!

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

ADVERTISING

Scorpion

Acest weekend îți aduce idei bune vizavi de noi planuri personale și profesionale. Membrii familiei te solicită mult cu nevoile și doleanțele lor, însă tu fii vigilent și ocupă-te mai întâi de tine. Duminică vor interveni stări de spirit fluctuante și de aceea, relaționarea cu ceilalți este precară. Odihnește-te, alimentează-te corect și plimbă-te în aer liber. Cu puțin efort și deschidere sufletească te vei descurca excelent.

Săgetător

Se conturează întâlniri și discuții interesante cu prietenii, dar și cu persoanele care te pot ajuta, susține în planurile tale profesionale. Chiar dacă ușor se poate ajunge la schimburi de replici zgomotoase este bine să iei aminte la cele aflate în zilele acestui weekend. Pe de altă parte ar fi bine să fii mai selectiv cu anturajul căruia i te destăinui. A renunța la unii prieteni ți-ar fi de bun augur.

Horoscopul lunii mai 2022

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, mai ales rudele. Însă este posibil ca printr-un concurs de împrejurări interesante să te întâlnești și cu persoanele din anturajul profesional. Caruselul de activități în care vei fi implicat îți va aduce discuții folositoare. Posibil, ca toată lumea să te urmărească atent fie că vorbești, fie că stai cuminte în ambientul înconjurător. Bucură-te de compania celorlalți cu inima deschisă!

Vărsător

Sunt momente favorabile pentru a te bucura de lecturarea unei cărți bune, de vizonarea unui film de Oscar și de compania celor dragi. În urma evenimentelor din aceste zile ale weekend-ului este posibil să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale pe care îl urmezi în viața cotidiană. Cineva cunoscut aflat în străinătate îți poate oferi informații deosebite. Ar fi bine să te gândești și tu serios la aranjarea unei călătorii îndepărtate.

Oracolscop 9 – 15 mai 2022

Pești

Discuțiile privitoare la banii și bunurile comune cu neamurile sau partenerul de viață vor fi frecvente la sfârșitul acestei săptămâni. Rezultatele dezbaterilor vor fi pozitive, în sensul că se va ajunge la un consens aprobat de toți cei alături de care ești implicat în cheltuieli comune sau în folosirea și administrea unor bunuri deosebite. Totuși ar fi bine să fii reținut în a-ți prezenta ideile de investiții sau economii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇