Dominic Fritz are COVID-19

Dominic Fritz are COVID-19

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, are COVID-19, după cum a anunțat chiar edilul pe o rețea socială.

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile.

Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a scris Fritz pe Facebook.

Edilul a precizat că viceprimarul Ruben Lațcău va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local.

‘Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune (…) Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a punctat Fritz.

După COVID, la București

Primarul a precizat că la sfârșitul lunii o să vină la București , împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica.

„Vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare. Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.

Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a încheiat el.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.