Viorica Dăncilă publică o carte: ”Partea ei de adevăr”, despre provocarea de a fi prim-ministru și relația cu Dragnea

Viorica Dăncilă publică o carte: ”Partea ei de adevăr”, despre provocarea de a fi prim-ministru și relația cu Dragnea

Viorica Dăncilă urmează să lanseze o carte în care vorbește despre perioada în care a fost prim-ministru, dar și despre relația cu Liviu Dragnea.

”Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu”, a scris fostul premier PSD pe pagina personală de Facebook.

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei…

Posted by Viorica Vasilica Dăncilă on Monday, January 18, 2021

”Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, mai spune ea.

ADVERTISING

Aparent, cartea ar fi fost programată pentru lansare mai demult, însă, pentru a demonstra că rămâne ”un om de echipă”, Dăncilă a ales să publice cartea după alegeri.

”Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, mai scrie Viorica Dăncilă.

O.D.

Citește și:

ADVERTISING
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇