Violeta Alexandru a fost diagnosticată cu COVID-19

Violeta Alexandru a fost diagnosticată cu COVID-19

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost diagnosticată cu COVID-19.

Este al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat noul coronavirus, după miniştrii Virgil Popescu (Economie) şi Lucian Bode (Transporturi).

Ministrul Muncii a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook:

”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm.

ADVERTISING

Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului. Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez”, a scris Violeta Alexandru pe rețeaua socială.

”Sunt și voi rămâne activă”

Ministrul dă asigurări că va fi disponibil la telefon. În plus, ea își anunță colegii din instituții că va fi și mai curioasă decât până acum, pentru că va avea parte de mai multă liniște.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute.

Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.Voi urma tratamentul indicat”, se mai arată în postare.

ADVERTISING

Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid,...

Posted by Violeta Alexandru on Thursday, November 19, 2020

Amintim că și alți doi miniștri s-au îmbolnăvit de COVID-19. Este vorba despre Virgil Popescu și Lucian Bode.

Citește și Ministrul Bode s-a vindecat de COVID-19: Virusul e tare parșiv

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇