Ungaria va începe să primească "mici provizii" de vaccin rusesc pentru noul coronavirus

Ungaria va începe să primească "mici provizii" de vaccin rusesc pentru noul coronavirus

Ungaria va începe să primească „mici provizii” de vaccin rusesc pentru noul coronavirus pentru testare clinică în decembrie, în baza unui acord încheiat joi între ministrul ungar de externe şi ministrul rus al sănătăţii, relatează agenţia ungară de ştiri MTI.

Peter Szijjarto, şeful diplomaţiei ungare, susţine că i-a telefonat lui Mihail Muraşko, a cărui ţară „face paşi uriaşi spre dezvoltarea şi producerea unui vaccin”.

Odată ce testele clinice sunt încheiate, Ungaria şi Rusia vor coopera în obţinerea unei licenţe pentru vaccinul rus, a declarat Szijjarto, precizând că responsabilii de la vârful sistemelor de sănătate din cele două ţări vor discuta chestiunea vineri.

Szijjarto, care este în carantină la domiciliu după ce a fost testat pozitiv la coronavirus, susţine că a avut simptome uşoare de COVID-19.

Putin asigură că nu va băga Rusia în carantină naţională şi că vaccinurile ruseşti antiCOVID sunt eficiente

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

După Sputnik V, EpiVacCorona: Putin anunţă că Rusia a înregistrat al doilea vaccin antiCovid

Punctul slab al vaccinurilor antiCOVID-19 făcute de Rusia şi China: Sunt bazate pe un virus de răceală comună la care au fost expuşi mulţi oameni

Rusia susține că 27 de ţări doresc să cumpere vaccinul Sputnik V


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!