Un veteran de război, de 100 de ani, s-a vaccinat antiCovid: Doar așa ne putem relua viaţa!

Un veteran de război, de 100 de ani, s-a vaccinat antiCovid: Doar așa ne putem relua viaţa!

Un veteran de război, în vârstă de 100 de ani, s-a vaccinat antiCovid la centrul organizat de către Ministerul Apărării la sediul Centrului de Perfecţionare Geniu şi EOD ”Panait Donici” din Vâlcea.

Colonelul în retragere Eugen Vătăşescu este prima persoana vaccinată în cadrul etapei a doua de imunizare la centrul organizat de Ministerul Apărării la Râmnicu Vâlcea.

Acesta a transmis că este foarte important să ne vaccinam, pentru că doar așa ne putem relua viata.

,,Vaccinaţi-vă! Doar prin această vaccinare ne putem relua viaţa. Este de datoria noastră să ne protejăm şi să-i protejăm pe ceilalţi”, este îndemnul veteranului, postat de Forțele Terestre Române pa pagina de Facebook.

ADVERTISING

De asemenea, veteranul de război a ţinut să transmită un mesaj tinerilor de a nu se îndepărta de şcoală, îndemnându-i să studieze şi să se perfecţioneze continuu, iar roadele muncii lor nu vor întârzia să apară.

Veteranul de război Eugen Vătăşescu a slujit ţara cu onoare şi cu cinste, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, supravieţuind în urma exploziei unei torpile lansată de către forţele adverse asupra submarinului pe care se afla împreună cu un camarad, membru al echipajului, precizează Forțele Terestre Române.

Miercuri, 27 ianuarie 2021, la centrul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 organizat de către Ministerul...

Posted by Forţele Terestre Române on Wednesday, January 27, 2021

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇