Un șofer drogat și fără permis a fost urmărit prin București, apoi s-a baricadat în mașină când a fost prins

Un șofer drogat și fără permis a fost urmărit prin București, apoi s-a baricadat în mașină când a fost prins

Un șofer de 30 de ani, drogat și fără permis, urmărit vineri pe mai multe străzi din București, s-a baricadat în mașină când a fost oprit. În timpul urmăririi, șoferul a lovit o barieră de acces auto.

Brigada Rutieră transmite că totul a început la 11:50, când poliţiştii au încercat să oprească un şofer care circula pe şos.Berceni. Bărbatul nu s-a conformat şi poliţiştii au pornit în urmărirea lui. 

Pe timpul urmăririi, şoferul a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi a lovit o barieră de acces auto, poliţiştii reuşind să-l oprească abia pe şos.Vitan-Bârzeşti.  

ADVERTISING

După ce a fost oprit, şoferul nu a cooperat şi s-a blocat în maşină, "fiind necesară extragerea şi imobilizarea acestuia”, au mai precizat poliţiştii.  

Testul efectuat de poliţişti a relevat prezenţa în organism a substanţelor psiho-active, aşa că  şoferul a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

Vezi şi Scenă incredibilă în Bucureşti: Un şofer era să spulbere pietonii, după ce scapă din încercuirea poliţiei (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇