Un primar din Argeș a fost reținut pentru că și-ar fi folosit abuziv funcția pentru a obține favoruri sexuale

Un primar din Argeș a fost reținut pentru că și-ar fi folosit abuziv funcția pentru a obține favoruri sexuale

Primarul din Călineşti, judeţul Argeş, Mihai Georgescu (PSD), a fost reţinut pentru folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual după ce ar fi pretins favoruri sexuale unei angajate pentru a o muta pe altă funcţie.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, bărbatul în cauză, având calitatea de funcţionar public, profitând de situaţia de autoritate asupra victimei, precum şi în scopul angajării pe o altă funcţie, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine”, a anunţat Poliţia Judeţeană Argeş.

ADVERTISING

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că filiala liberală va strânge semnături pentru a fi organizat un referendum de demitere a edilului PSD.

"PNL Arges va demara o strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului care nu vrea să renunţe la funcţie, deşi este acuzat de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual!!

Primarul PSD din Călineşti, Mihai Georgescu, reţinut, sub acuzaţia de săvârşirea infracţiunii de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual!!", a scris Gorghiu pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇