Un poliţist a circulat cu autospeciala pe contrasens, deși nu era în misiune. Ce a păţit (Video)

Un poliţist din Galaţi a fost sancţionat contravenţional şi a fost lăsat fără permisul de conducere, după ce a fost filmat conducând autospeciala pe contrasens, deşi nu era în misiune.

Conform IPJ Galaţi, incidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Tecuci.

"În urma verificărilor efectuate, a fost identificat poliţistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieşirea din municipiul Tecuci.

Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată,  reţinut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.", a transmis, joi, IPJ Galaţi.

Polițistul aflat la volanul autospecialei MAI, aflată în dotarea Secției Rurale Tecuci (Post Poliție Brăhășești) va rămâne fără permisul de conducere pentru 60 zile și va fi sancționat cu 6 puncte de amendă (870 lei), conform Codului Rutier (OUG 195/2002 R) pentru "circulație pe sens opus".În plus, va fi cercetat disciplinar și riscă o sancțiune în conformitate cu Statutul Polițistului.UPDATE: "În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci.Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile", informează IPJ Galați.????Autospecială de poliţie surprinsă în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci.????❌Autoturismul NU avea semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, în imagini observându-se semnalizarea intenţiei de a vira la stânga.❌

Posted by Tecuceni on Thursday, March 11, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇