Un pensionar i-a dat o ciocolată Ralucăi Turcan, pentru că i-a ascultat problemele (Video)

Un pensionar i-a dat o ciocolată Ralucăi Turcan, pentru că i-a ascultat problemele (Video)

Un pensionar în vârstă de 77 de ani din Botoşani i-a oferit, vineri, o ciocolată ministrului Muncii, Raluca Turcan, ca semn de recunoştinţă pentru că aceasta i-a ascultat nemulţumirile referitoare la recalcularea pensiei sale.

La finalul discuţiei, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi restituie ciocolata, însă pensionarul a refuzat să o primească înapoi.

Bărbatul a aşteptat-o pe Raluca Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i prezenta situaţia sa socială şi pentru a-i cere sprijinul în vederea reevaluării indemnizaţiei sale de persoană cu handicap. El vorbea cu ajutorul unui laringofon, dispozitiv medical utilizat de pacienţii care au avut operaţii de îndepărtare a corzilor vocale.

ADVERTISING

"Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine", a spus Ioan Viorel Ungureanu, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi expunea ministrului problemele sale.

Ministrul Muncii a făcut copii după documentele prezentate de pensionar şi a promis să se implice în rezolvarea problemei acestuia. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei. 

Raluca Turcan a ajuns la Botoșani

Posted by Botosaneanul on Friday, March 5, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇