Un cadavru a fost găsit în lacul din fața palatului în care locuiesc prințul William și Kate Middleton

Un cadavru a fost găsit în lacul din fața palatului în care locuiesc prințul William și Kate Middleton

Cadavrul unei femei a fost găsit în lacul din fața Palatului Kensington, reședința din Londra a prințului William al Marii Britanii și a ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Polițiștii au crezut inițial că este vorba despre o femeie dată dispărută recent în zonă și chiar au anunțat familia respectivă, dar s-a dovedit că a fost o greșeală, pentru că aceasta a apărut la scurt timp vie și nevătămată, scrie The Independent.

Cadavrul nu a fost așadar identificat, iar polițiștii fac o anchetă, însă cazul nu este tratat ca o moarte suspectă, fiind vorba cel mai probabil de un înec.

ADVERTISING

Lacul respectiv este unul artificial și a fost creat în 1730 de Regele George al II-lea pentru înfrumuseța Grădinile Kensington din fața palatului cu același nume. Lacul are aproape trei hectare și are adâncimea maximă de 5 metri.

Scandal sexual la o prestigioasă universitate din Scoţia. Mai multe femei acuză că au fost violate de membrii unei frăţii

Între cei care au studiat la St. Andrews, a treia cea mai veche universitate de limbă engleză din lume şi una dintre cele mai bune universităţi la nivel global, se numără prinţul William şi soţia lui, Catherine, ducesa de Cambridge.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un șofer Uber care voia să atace atracții turistice din Londra a fost condamnat la închisoare pe viață

Verdict istoric la Londra: Poliția folosește în mod nelegal recunoașterea facială

V.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇