Trei bărbaţi au stropit cu benzină patru persoane în Constanța, printre care şi un copil, şi le-au dat foc. Victimele sunt în stare gravă

Trei bărbaţi au stropit cu benzină patru persoane în Constanța, printre care şi un copil, şi le-au dat foc. Victimele sunt în stare gravă

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au stropit cu benzină patru persoane din Medgidia, județul Constanța, printre care şi un copil în vârstă de 10 ani, şi le-au dat foc în locuinţa acestora. Victimele au fost duse în stare gravă la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi în noaptea de joi spre vineri, cu privire la faptul că la o locuinţă din municipiu a izbucnit un incendiu.

“Din cercetări a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani, s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locaţia”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba de o fată de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 şi 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 şi 3, şi 2 bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice şi arsuri.

IPJ a precizat că în cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viaţa în pericol.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇