O mașină s-a izbit de gardul ambasadei Rusiei din Capitală și a luat foc UPDATE Şoferul era condamnat pentru că îşi violase fiica (Foto)

O mașină s-a izbit de gardul ambasadei Rusiei din Capitală și a luat foc <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Şoferul era condamnat pentru că îşi violase fiica (Foto)

Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei la Bucureşti, miercuri dimineaţă. Maşina a luat foc, iar şoferul a murit.

La faţa locului au venit echipaje ale poliţiei şi ambulanţei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

Se pare că șoferul a intrat cu intenție în gardul ambasadei. Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard.

ADVERTISING

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

UPDATE: Surse citate de televiziunile de știri spun că în urma cercetărilor anchetatorii au descoperit că maşina implicată în incident era înmatriculată în România. La volan se afla însă fiul proprietarului, Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în procesele de divorț.

Bogdan Drăghici a fost condamnat, marți, în primă instanță la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a abuzat fiica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"În această dimineaţă, în jurul orei 06:00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", a anunțat Poliţia Capitalei miercuri dimineață.

accident-Ambasada-Rusiei-2
accident-Ambasada-Rusiei-3
accident-Ambasada-Rusiei-4
Foto: Facebook/Tudor Bogdan Teodorescu

Ambasada Rusiei se află pe Şoseaua Kiseleff din Capitală și au fost impuse restricţii rutiere pentru desfăşurarea cercetărilor la locul incidentului.

Kisseleff
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇