STB lansează o nouă aplicație de plată online

STB lansează o nouă aplicație de plată online

Călătorii STB beneficiază de o nouă aplicaţie de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicaţia mobilă BPay, anunţă Societatea de Transport Bucureşti.

24Pay este noua aplicaţie mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Securitatea tranzacţiei este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

"Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare.

Evoluţia tehnologiei ne deschide mai mult către inovaţie şi ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendinţe privind plăţile digitale.", a declarat Adrian Criţ, directorul STB.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit.

”Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay”, a transmis compania.

În continuare, STB pune la dispoziţia călătorilor modalităţi alternative de achiziţie şi plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!