Soțul femeii care a murit în incendiul din Constanța: Pompierii au ajuns târziu, priveau cum stă acolo și țipă

Soțul femeii care a murit în incendiul din Constanța: Pompierii au ajuns târziu, priveau cum stă acolo și țipă

Soțul femeii care a murit sărind de la etajul 6 în timpul unui incendiu în Constanța a dat detalii despre intervenția pompierilor.

Bărbatul a explicat că el și soția sa au reușit să iasă amândoi din apartament. În schimb, femeia s-a întors apoi după laptopul de muncă, moment în care nu a mai putut ieși din interior.

Întrebat când au ajuns pompierii la fața locului, bărbatul a răspuns că târziu. În plus, în momentul în care femeia s-a aruncat de la etaj, pompierii stăteau jos și se uitau la ea.

”Târziu au ajuns și foarte târziu au dat drumul la apă. Vedeți în filmare că au cuplat furtunul și nu dădeau drumul la apă. Eram acolo, puteți să vedeți. Le-am zis de 4-5 ori: dați drumul la apă, dați drumul la apă! Nu știu ce așteptau așa că... se putea să fie mai mică paguba.

ADVERTISING

Au văzut, ei stăteau jos. Când a căzut, ei (pompierii - n.red.) stăteau jos. Da, erau lângă mine. Și ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afară, să cadă de la etaj. Priveau cum stă acolo și țipă... și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor și și-a dat drumul”, a povestit bărbatul la Digi24.

El a mai afirmat că pompierii ”nici n-au întins scara, nu știau unde e scara…”.

S-a întors după laptop

Femeia care a murit era contabilă și din acest motiv s-a întors după laptop.

”Am ieșit împreună, eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate... și din nefericire, fără să știu eu, s-a întors... Probabil nu a mai putut să iasă din cauza focului afară și a mers pe balcon. Ea e contabilă… și ține contabilitatea”.

ADVERTISING

Întrebat dacă are să le transmită un mesaj pompierilor, el a replicat:

Nu, nimic. Asta e, dacă așa sunt antrenați și nu pot să fie mai rapizi, asta e. Trebuie să fie dotați cu ce trebuie și să dea drumul imediat la apă.

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineața, într-un apartament din Constanța, aflat la etajul 6 al unui bloc cu 7 etaje.

Femeia a sărit de la etaj, ca să se salveze, dar nu a supraviețuit.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Citește mai multe detalii:

ADVERTISING

Vezi și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇