Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce i s-a spus că oamenii ard ca șoarecii în spitale: Revoltă este în capul dumneavoastră!

Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce i s-a spus că oamenii ard ca șoarecii în spitale: Revoltă este în capul dumneavoastră!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a avut o ieșire nervoasă după ce un jurnalist aflat în fața Institutului Matei Balș, unde a izbucnit vineri dimineață un incendiu puternic, l-a acuzat că nu se iau măsuri şi oamenii ard ca șoarecii în spitale.

citizen

”A fost incendiul de la Colectiv, apoi incendiul de la Piatra Neamț, acum din nou. Ce facem, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale, nu se poate așa ceva. Oamenii sunt revoltați”, i-a replicat răstit jurnalistul Antena3, aflat în fața spitalului, secretarului de stat în MAI.

Urmărește LIVE TEXT cele mai importante informații de la Spitalul Matei Balș

În replică, Raed Arafat i-a spus că ”revoltă este în capul dumneavoastră”, precizând că cel mai recent control la Institutul Matei Balș a avut loc în luna noiembrie.

citizen

”Dacă ați venit să urlați la noi, v-am explicat intervenția. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dumneavoastră. Până vedem care este situația….

Lăsați situația vă rog până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. În acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie anul trecut. Tonul vă rog, al dumneavoastră…”, a fost reacţia lui Raed Arafat.

La Institutul Matei Balş s-au mai deplasat vineri dimineaţa ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

citizen

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la Institutul Matei Balș din București.

Potrivit ISU București-Ilfov și Ministerului Sănătății, patru persoane au murit, dintre care trei carbonizate.

Totodată, aproape 120 de pacienți cu Covid au fost evacuați, iar cei afectați de incendiu au fost transferați către alte spitale.

Restul pacienților care nu au fost afectați de incendiu sunt fie în ambulanțe aflate în perimetrul pavilionului spitalului, fie au fost relocați către alte corpuri ale Institutului Matei Balș.

Incendiul de la Matei Balș vine la două luni după cel de la spitalul din Piatra Neamț, soldat cu 10 morţi.

Citeşte şi:

Citeşte şi:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇