Nu se ştie cauza incendiului de la Matei Balş. Pompierii, procurorii şi Serviciul Omoruri fac anchetă

Nu se ştie cauza incendiului de la Matei Balş. Pompierii, procurorii şi Serviciul Omoruri fac anchetă

Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii incendiului de la Institutul Matei Balş din Capitală, soldat cu moartea a patru pacienţi.

Pompierii, dar şi procurorii şi Serviciul Omoruri fac anchetă pentru a determina de unde a pornit focul şi cine se face vinovat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Procurorii se află deja la faţa locului şi au început cercetările, potrivit reprezentanţilor Parchetului.

ADVERTISING

”Serviciul Omoruri a fost trimis la Institutul Matei Balș pentru anchetă”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode, la Realitatea TV.

"Rămâne acum problema în mâna celor care vor investiga din partea Poliţiei, din partea Criminalisticii, din partea ISU Bucureşti, care urmează să investigheze cauza incendiului asupra căreia la acest moment nu vom specula până nu avem concluzii clare din partea colegilor noştri de la pompieri”, a afirmat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, prezent vineri dimineaţa la faţa locului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmăreşte LIVE cele mai noi informaţii despre incendiul de la Matei Balş

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la un pavilion de la Institutului Matei Balş unde erau trataţi bolnavi cu COVID. Trei persoane au fost găsite decedate după ce s-a degajat fumul, iar a patra victimă a murit după ce manevrele de resuscitare au eşuat.

Citeşte şi:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇