Putin vrea să creeze o nouă ordine mondială. Începe prin a le cere rușilor să bea ceai pentru prostată în loc de Cola

Putin vrea să creeze o nouă ordine mondială. Începe prin a le cere rușilor să bea ceai pentru prostată în loc de Cola

Președintele rus Vladimir Putin a vorbit în cadrul Forumului ASI despre noua ordine mondială pe care vrea să o impună, pentru a o schimba pe cea „unipolară” menținută de Vest, în care dezvoltarea s-a făcut cu frâna de mână trasă.

Putin spune că acum deja fundația pentru o nouă ordine mai corectă, mai sigură și orientată către societate este creată.

„Aceste schimbări grandioase sunt, desigur, ireversibile. Oricât de mult ar încerca Vestul și așa-numitele elite supranaționaliste să păstreze vechea ordine a lucrurilor, noua eră vine, o nouă etapă în istoria lumii. Și doar țările suverane pot asigura o creștere alertă și sănătoasă, să devină un exemplu pentru ceilalți în ce privește standardele și calitatea vieții, protejarea valorilor tradiționale și a idealurilor înalte”, a mai spus liderul de la Kremlin, citat de agenția rusă de presă TASS.

ADVERTISING

El vrea ca Rusia să țină calea înainte și să se bazeze pe potențialul creativ al cetățenilor ei și a subliniat nevoia de a dezvolta tehnologii. În acest sens, a dat exemplul turbinelor Siemens, necesare pentru Nord Stream, dar care nu au mai fost disponibile după activarea sancțiunilor.

„Canada a refuzat să ni le dea nu din cauza operațiunii speciale din Ucraina, ci pentru că vrea ea să intre pe piața de petrol și gaz din Europa”, susține liderul rus.

În aceeași ordine de idei, în care rușii trebuie să renunțe la produsele occidentale, i-a îndemnat pe cetățeni să bea ceai de pufuliță, pentru că e mult mai folositor „decât vreo Coca-Cola plină de chimicale”.

ADVERTISING

El chiar a spus că va vorbi cu ministrul Agriculturii să se asigure că va crește producția acestei plante.

Ceaiul lui Ivan sau pufulița este o plantă căreia îi sunt atribuite numeroase beneficii pentru sănătate. Una dintre principalele utilizări este pentru combaterea afecţiunilor sistemului urogenital, inclusiv adenomului de prostată.

Poate fi recomandată și pentru îmbunătăţirea metabolismului, întărirea sistemului imunitar, detoxifierea organismului, împotriva insomniei, a durerilor de cap, a gripelor şi răcelilor.

ADVERTISING

Ziua 148: Curge gazul prin Nord Stream, dar tot cu țârâita. Ploaie de rachete peste două orașe din Ucraina


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇