Putin și-a continuat obsesia naționalistă pe un stadion înghețat, iar în 3 minute a terminat tot ce avea de spus (Video)

Putin și-a continuat obsesia naționalistă pe un stadion înghețat, iar în 3 minute a terminat tot ce avea de spus (Video)

Președintele Rusiei a urcat pe scena stadionului Lujniki din Moscova la concertul patriotic organizat miercuri de Kremlin. Într-un frig pătrunzăror, el a vorbit foarte puțin și a continuat ideile naționaliste exprimate în discursul rostit cu o zi înainte în faţa Adunării Federale.

Preşedintele Vladimir Putin şi-a făcut apariţia la marele miting-concert „Glorie apărătorilor Patriei” îmbrăcat într-o geacă groasă şi a urcat pe scenă în uralele publicului. Liderul de la Kremlin a fost întâmpinat cu strigăte „Putin! Putin!” care au fost înlocuite apoi cu scandările „Rusia! Rusia!”, relatează Meduza.

„Ne-am adunat aici pentru ceea ce în esență este un eveniment festiv, dar știu… Tocmai am ascultat conducerea militară de vârf a țării că în acest moment are loc o bătălie la granițele noastre istorice, pentru poporul nostru. E dusă de aceiași luptători curajoși care acum stau lângă noi aici, ei luptă eroic, curajos, curajos, îndrăzneț”, și-a început Putin alocuțiunea.

ADVERTISING

Liderul de la Kremlin a continuat, arătând că armata este "susținută de întreaga țară", astfel că fiecare cetățean rus "într-o anumită măsură este apărătorul patriei". "Cu toții avem patria și familiile noastre în inimi, suntem cu toții la fel. Toți oamenii noștri sunt apărători ai patriei. Până şi copiii scriu scrisori pentru soldaţii noştri. Toţi oamenii noştri sunt apărători ai Patriei-mamă", a afirmat el înainte de intonarea imnului național.

"Când suntem împreună, nu avem egal. Trăiască unitatea poporului rus! Glorie apărătorilor patriei", a adăugat președintele Rusiei după ce s-a auzit imnul.

Discursul lui Putin a durat doar trei minute și jumătate. După intonarea imnului, el a coborât de pe scenă şi a plecat. În timpul alocuțiunii sale, lunetiștii aflați în dispozitiv au monitorizat cu atenție perimetrul de securitate.

Aproximativ 200.000 de oameni au fost prezenți pe stadionul Lujniki din Moscova, pe o vreme geroasă, cu o temperatură de -12 grade Celsius. Aceștia au fost aduși cu autocare chiar și cu trei ore înainte, iar mulți s-au refugiat în toaletele arenei, singurele zone încălzite, din cauza frigului pătrunzător din tribune. Stadionul a început să se golească imediat după plecarea lui Putin.

Participanții au primit câte 500 de ruble (6,70 dolari), iar elevii care au acceptat să vină la stadion au fost învoiți de la ore. Participarea a fost permisă doar pe baza listelor întocmite de organizatori și cu verificarea datelor personale la intrarea în arenă, relatează Ukrainska Pravda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇