Protest cu coregrafie la Guvern: Mesajul pentru eliminarea pensiilor speciale va fi vizibil și din avion

Protest cu coregrafie la Guvern: Mesajul pentru eliminarea pensiilor speciale va fi vizibil și din avion

Comunitatea Declic organizează vineri seara, de la ora 19:00, un protest cu coregrafie în faţa Palatului Victoria, prin care se cere coaliţiei de guvernare să elimine pensiile speciale.

Membrii comunității spun că vor să facă cea mai mare coregrafie a anului, vizibilă chiar din avion.

”Vineri, de la ora 19:00, are loc coregrafia-protest. Vom face o acțiune chiar în fața Guvernului, în Piața Victoriei, vinerea aceasta. Trebuie să le arătăm că, dincolo de pârghiile lor politice, cetățenii se mobilizează și acționează.

ADVERTISING

Am reușit să dăm în lucru 3 bannerele lungi de câte 30 de metri, care vor umple Piața Victoriei, cu mesajul „Tăiați pensiile speciale!”. Asta pentru că avem deja 12.650 de lei strânși, bani pe care urma să îi folosim pentru publicitatea stradală.

Dar tot trebuie să mai adunăm 17.350 de lei, ca să plătim diferența pentru bannere, coordonatorul coregrafiei, materialele publicitare și campania de comunicare.

Mesajul va fi vizibil chiar și din avion, iar noi îl vom fotografia de pe clădirile înalte de vizavi de Guvern. Apoi ne vom asigura că mesajul circulă pe internet și la știri până ajunge la liderii coaliției de guvernare”, se arată într-un comunicat al comunității Declic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Potrivit Declic, peste 185.000 de români încasează lunar pensii speciale.

”Cea mai mare astfel de indemnizație este de 77.000 de lei lunar. Din acest privilegiu ar putea fi plătite 100 de pensii minime. 

Inclusiv CCR a spus că 7 din principalele 8 tipuri de pensii speciale pot fi eliminate, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 10 ani. Doar pentru eliminarea pensiilor magistraților ar trebui găsită de către parlamentari o altă soluție".

Iată mai multe despre pensiile speciale:

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇